Börjat skriva min första E-Bok

Som ett steg i att inte bli allt för beroende av jätten Google och allt vad det nu innebär, så ska jag skriva e-böcker för att sälja inom vissa projekt. Jag ser en mängd fördelar med detta, dels så går 100% till dig själv (beroende på hur man säljer kan någon % försvinna). Sen ger det även en spets inom den nichen och ser folk att du skrivit en e-bok på något område, som dessutom är bra, så kan du snabbt klättra.

Nu när skolan äntligen är över för min del så har jag därför börjat på min första e-bok! Denna kommer jag använda i ett projekt som jag satsar ganska stort på nu. Kan dock tillägga att jag inte kommer sälja denna bok utan i det här fallet så kommer jag ge bort den gratis till personer som signar upp sig på sidans e-post lista. För det är också ett otroligt bra verktyg för att bygga mail listor, just att ge bort en bok gratis! En riktig win-win situation med andra ord.

Hoppas att ni har haft en riktigt bra sommar hittills även om inte vädret varit det bästa.

Vill du läsa fler artiklar?

Ange din epost här så kommer du få unika artiklar som jag enbart skickar ut via mail.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment


nio − = 5

Previous post:

Next post: