Drömmen om storvinsten

Jag har så länge jag kan minnas haft en månadsprenumeration på Lotto med joker inkluderat. Där kan du erhålla drömvinsten genom att lyckas få 7 rätt på själva lotto och sedan 2 rätt på joker. Rent statistiskt så är detta i princip omöjligt och trots att det spelas runt 7 miljoner rader per omgång, så är det endast några få gånger per år som denna vinst faller ut.

För egen del så skulle endast 7 rätt eller drömvinsten faktiskt få någon inverkan på mitt liv. För visst skulle det vara roligt att få de ca 40 000 kronor som 6 + 1 rätt brukar ge, men samtidigt inget som skulle förändra mitt liv. På samma gång så tycker jag oddsen för att få drömvinsten är otroligt dålig i förhållande till vad man betalar. Då finns det betydligt fler spel som har bättre odds, så som eurojackpot samtidigt som vinsterna på övriga nivåer och är mer respektabla.

Jag gjorde faktiskt så att jag sa upp min prenumeration på lotto för någon månad sedan och kommer istället mer sporadiskt att spela på andra lottoliknande spel med mer större vinster på fler nivåer. Att lyckas träffa drömvinsten känns helt otroligt omöjligt, samtidigt som vinsterna på alla andra nivåer är för låga.

Just eurojackpot gillar jag för att det blir fler högre vinster, samtidigt som den absoluta högvinsten är betydligt större då spelet går att spela från flera länder och därmed ger mer intäkter.

Vill du läsa fler artiklar?

Ange din epost här så kommer du få unika artiklar som jag enbart skickar ut via mail.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: