Styrelsearbete för bostadsrättsföreningen

Som bekant så har jag skaffat lägenhet nu och för bostadsrätter så finns det (förhoppningsvis) en bostadsrättssförening med tillhörande styrelse. Då jag har planer på att starta fastighetsbolag så tog jag tillfälle i akt att visa mitt intresse för styrelsearbete. Blev invald nu under årsmötet så kommer bli ca 10-12 möten per år.

Vad kommer då detta innebära? Jag ser detta som en otrolig chans att lära mig mer om fastighetsekonomi, styrelsearbete och sen att man får ett arvode för det gör inte saken sämre. Ska bli riktigt spännande detta och får se hur mycket jobb det kommer bli. Vad jag hört runt med tidigare medlemmar så är det inte speciellt mycket arbete.

Vill du läsa fler artiklar?

Ange din epost här så kommer du få unika artiklar som jag enbart skickar ut via mail.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment


− ett = 8

Previous post:

Next post: