Tjäna pengar på att Blogga!

Idag kan i princip vem som helst starta en blogg. Och det är ganska sannolikt att du redan har en egen blogg eller åtminstone tänkt tanken på att starta en. Att blogga medför många positiva saker. Man får dela med sig av tankar och funderingar, kan dokumentera sin egen resa som jag gör här och helt enkelt kommunicera med en massa likasinnade människor.

Tänk dig att du kunde få göra det här och samtidigt tjäna pengar på att skriva inlägg. Det är faktiskt fullt möjligt och handlar inte om något fulspel utan rakt och ärligt skriva om sådant som du kanske skriver om ändå och samtidigt få betalt för det. Låter det intressant? Det kan jag lova dig att det är! Om du vill ha fler sätt att tjäna pengar på nätet så finns det även bra tips på Internetpengar.com.

Blogvertiser är en sida där du kan registrera din blogg gratis. Samtidigt så kan en massa olika företag och annonsörer registrera sig och sedan ta hjälp av dig som bloggare för att låta dig skriva om deras produkter eller tjänster. Du får då givetvis betalt om du väljer att godkänna uppdraget.

I korthet kan man säga att Blogvertiser tjänst fungerar på följande sätt:

  • Du registrerar din blogg hos Blogvertiser.
  • Blogvertiser har sedan samarbete med en massa annonsörer som kan erbjuda dig möjlighet att skriva om deras produkt / tjänst och få betalt för det.
  • Om du tackar ja till uppdraget så får du ett antal dagar på dig att skriva inlägget. I inlägget ska du sedan länka till deras produkt/sida osv.
  • Du får sedan betalt när inlägget är klart.
  • Hur enkelt som helst med andra ord!

Nu kanske du tänker att det bara är dåliga annonsörer som erbjuder en uppdrag. Men så är det verkligen inte utan många kända svenska varumärken använder den här tjänsten. Och dessutom kan det vara många produkter som du kanske skulle skrivit om ändå och tipsat dina läsare, skillnaden är bara att du nu får betalt för det!

Här är några andra anledningar till varför Blogvertiser tjänst är så himla bra!

  • Du får skriva vad du vill om produkten eller det din text ska handla om. Med andra ord så behöver du inte skriva och berömma den utan kan även kritisera om du tycker så. Du kommer alltså inte ljuga och lura dina läsare utan kan skriva dina egna åsikter. Du får betalt oavsett om inlägget är positivt eller negativt riktat.
  • När du bloggar idag så nämner du säkerligen en massa produkter och tjänster emellanåt. Nu har du chansen att få betalt för att göra detta.

Blogvertiser är ett otroligt enkelt sätt att tjäna extra pengar på och samtidigt få göra något som du verkligen gillar.

Tycker du detta låter intressant? Skaffa ett gratis konto redan idag!

 

Vill du läsa fler artiklar?

Ange din epost här så kommer du få unika artiklar som jag enbart skickar ut via mail.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment


+ 6 = tretton

Previous post:

Next post: