30 slumpade artiklar senare

För några dagar sedan avslutade jag min första 30 dagars utmaning där jag varje dag skulle läsa en slumpad artikel på wikipedia. Utmaningen var ganska lätt och var främst för att jag ville komma igång med konceptet att göra eller inte göra något 30 dagar i streck.

Vad har jag då lärt mig

Jag tänker inte länka till alla slumpade artiklar jag läst då det skulle bli en hel hög med länkar, men det har varit en massa intressanta saker och jag har fått läsa om allt ifrån Uleåborgs domkyrka till portugisiska låneord i japanska. En salig blandning med andra ord. Den här typen av utmaning är väldigt bra om man vill förbättra sin allmänbildning och den tar inte speciellt mycket tid.

Över till nästa utmaning!

Nu tänkte jag fortsätta i samma veva och anta en ny 30-dagars utmaning. Den här gången tänker jag ändra inriktning en aning och göra något varje dag som kommer få min verksamhet att växa och tjäna mer pengar.

Utmaning två blir därför att varje dag i 30 dagar skriva en artikel till någon av mina sidor. Detta innebär att jag kommer skriva en rad artiklar till sidor som ännu saknar innehåll och kommer därmed öka portföljen över sidor som sedan kan tjäna pengar åt mig. Lite av utmaningen här blir att faktiskt ta sig tid att skriva då det är en område som inte alltid är det roligaste när man utvecklar webbsidor.

 

Håller du på med någon 30-dagars utmaning just nu? Dela med dig i en kommentar!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 4 comments… read them below or add one }

Rationellt september 11, 2011 kl. 08:35

Kan inte säga annat än att man blivit lite inspirerad, ffa så att man får tummen ur.

Jag har nog personligen valt en lite mer flummig och odefinierad utmaning, men hoppas och tror att det kommer gå bra..
http://rationellt.se/bloggit/sjalvutveckling/30-dagars-utmaning

Hoppas det går bra med artikelskrivandet, antar att det blir ett rejält tillskott med 30 nya artiklar. Hur många brukar du snitta på en månad annars?

/Rationellt

Svara

Fredrik september 12, 2011 kl. 08:36

Verkligen roligt måste jag säga 🙂

När det gäller artiklar så varierar det kraftigt och vissa dagar skriver jag innehåll till hela sidor och andra dagar blir det inga artiklar alls.

Men just nu så har jag många projekt och sidor som saknar innehåll så denna utmaning blir därmed väldigt läglig.

Svara

Yasa september 12, 2011 kl. 02:50

Allmänbildning värdesätter jag högt. Kul att det var så kul att du fortsätter med din 30-dagars utmaning.

Jag skall så småningom också sätta upp en utmaning, skriva 30 artiklar till mina sajter under 30 dagar. Precis som du. Vet dock inte hur det slutar i och med att jag har mycket mer än webben o fokusera på.

Svara

Fredrik september 12, 2011 kl. 06:30

Japp, gillar verkligen detta koncept och det är ett enkelt sätt att utvecklas och att utveckla sin verksamhet.

Det här med en artikel om dagen kommer verkligen ta min verksamhet framåt. 🙂

Svara

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: