30 texter senare och Ökade Inkomster!

Jag blir idag klar med min andra 30-dagars utmaning där jag 30 dagar i streck skulle skriva minst en artikel om dagen. Detta har resulterat i en massa content och sidor som innan legat på is då de saknat innehåll har nu blommat upp vilket har fått en positiv effekt på mina inkomster! Det här har helt klart varit den bästa utmaningen hittills då den fått min verksamhet att växa ganska markant.

Vad är det främsta jag lärt mig från detta?

I början så gruvade jag mig lite över att det skulle bli drygt att skriva en text på ca 300-500 ord om dagen men efter att ha gjort det i ca 5 dagar så fick jag in ett flyt i det hela vilket gjorde att det gick otroligt lätt att spotta ur mig en massa innehåll. Personliga utvecklingsgurun Brian Tracy sa en gång att det tar ca 21 dagar att öva in medelkomplexa vanor. Det är något som verkligen märks när man kör dessa 30 dagars utmaningar då jag tycker det gick betydligt mycket enklare den sista veckan. Kanske har det att göra med att det tar ca 3 veckor att verkligen få in en vana.

Utmaning nummer tre!

Som utmaning nummer tre tänker jag köra på en liten udda sak men som ändå kommer bli både lärorik och roligt. Jag tänkte nämligen lära mig säga “hej” på 30 olika språk! Ett för varje dag. Perfekt att kunna när jag behöver vårda mina internationella affärer framöver.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 6 comments… read them below or add one }

Stefan Nilsson oktober 11, 2011 kl. 09:52

Kul att du ser resultat. Du har inte några tips på hur man kan komma igång och skriva mer än “just do it”? Tänker mest på ämnen där jag inte är särskilt insatt utan behöver starthjälp.

Svara

Fredrik oktober 12, 2011 kl. 08:36

Det är riktigt svårt det där och jag vet själv hur tråkigt jag tycker det är att skriva om saker som verkligen inte intresserar mig. Har varit nära att outsourca den biten många gånger.

Det enda jag kan säga är att det blev sjukt mkt enklare att även skriva om de tråkigare sakerna efter att jag hållit på i 3 veckor med denna utmaning.

Annars är ju en klassiker att dela upp texterna i små delar, så om din text är på 600 ord så kan man skriva 200 ord per dag till just den texten. Brukar vara lite enklare att bryta ner dessa uppgifter.

Svara

Johan oktober 12, 2011 kl. 08:45

Att du orkat spotta ut en artikel om dagen i 30 dagar är grymt bra. Bara att du fortsätter nu då när du kommit in i det 🙂

Svara

Fredrik oktober 12, 2011 kl. 11:49

Hehe ja, är förvånad själv att jag lyckade med detta. Får se hur mkt mer texter det blir framöver. Nu lär jag prioritera länkbygge mest.

Svara

Johan oktober 13, 2011 kl. 05:55

Nästa utmaning kan ju bli 10 länkar (kanske fler?) och 1 artikel om dagen i 30 dagar? 😉

Svara

Legendarisk oktober 13, 2011 kl. 02:58

Ja det skulle vara en utmaning, har faktiskt funderat på att köra någon länk per dag, får se vad det kan mynna ut i framöver 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: