Älskar Du ditt Jobb?

En vanlig arbetare spenderar i snitt 8 timmar per dag på sin arbetsplats. Vissa dagar mer och andra mindre. Med andra ord så är det en otroligt massa tid man lägger på att arbeta. För väldigt många så är det livsviktigt med tanke på att räkningar, räntor och dagisavgifter ska betalas varje månad och utan månadslönen så blir detta ett problem.

För mig är det viktigt att jag trivs och känner att jag utvecklas. Det är något som jag verkligen gör på min nuvarande arbetsplats. Jag har bara varit där en månad men måste säga att jag trivs otroligt bra. Det som är extra roligt är att jag utvecklas både rent yrkesmässigt och tekniskt men även på det personliga planet. Att sitta i möten, förhandla och presentera saker är sånt som jag kommer stöta på mycket i mitt arbete och det är sånt som jag hela tiden försöker bli bättre på. Man kan helst enkelt konstatera att jag trivs väldigt bra på mitt jobb just nu, något som jag är väldigt tacksam för.

Trivs du på ditt jobb? Känner du att du hamnat på rätt ställer eller gör du det enbart för lönen?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: