Ändring rutiner och prioritering

Då gott folk var jag tillbaka igen efter att det varit lite tunt med uppdateringar på senare tid. Detta har sin naturliga förklaring som jag tänkte berätta om snart. Sen sist jag skrev har det hänt en hel del nytt som kommer innebära lite ändringar när det kommer till min webbnärvaro. Det är nämligen så att jag har fått jobb fram till slutet av sommaren och kommer därmed inte kunna avsätta lite mycket tid till alla webbprpojekt som det var tänkt utan jag har istället valt att prioritera några som jag tror på extra mycket och lägga fokus på dessa.

Fokus på länkbygge och marknadsföring

Eftersom mitt jobb innebär att jag inte kommer kunna ägna lika mycket tid till egna projekt kommer jag att prioritera redan befintliga projekt, bygga länkar till dessa och sedan försöka tjäna så mycket som möjligt på dessa. Detta innebär att jag inte kommer lansera något nytt projekt, åtminstone inte under de närmsta två månaderna utan då är det främst gamla projekt som får min tid. Känner jag att det ändå är lägligt att sätta några nya projekt till verket så kommer content att beställas då det inte kommer finnas tid till contentskrivande denna tid.

Uppdatering kring affiliatesidor

Till en början ägnade jag mig till större del åt statiska AdSense sidor där intäktsmodellen helt enkelt bestod i att google pröjsade mig varje månad för att jag visade reklam åt dem på mina sidor. Men allt eftersom har jag lanserat ett gäng affiliatesidor inom olika områden som sakta men säkert börjar ta fart och tjäna en del vilket är riktigt kul.

Hoppas det går bra för dina projekt och att du har många spännande planer framöver. Dela gärna med dig i en kommentar om du har lust.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Tompa april 8, 2011 kl. 04:15

Synd eftersom jag gillar att lasa din blogg men forhopningsvis sa dor den inte helt.

Svara

Fredrik april 8, 2011 kl. 11:15

Nej nej Tompa jag kommer skriva på som vanligt :)! Det enda som ändrats är mitt sätt att arbeta :).

Kul att du gillar bloggen!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: