Årskrönika 2011 – Del 1/3

Då var det dags för den årliga krönikan i slutet av varje år som börjar bli lite av en klassiker även om det bara skett en gång tidigare på den här bloggen. I år har jag valt att dela upp den i tre delar för att kunna dela med mig av så mycket som möjligt. Först ut är en summering av året som gick. Här tänkte jag dela med mig av hur mitt år har sett ut, hur mina projekt har utvecklats och självklart en del statistik. Den andra delen kommer gå igenom förra årets mål och hur det har gått där. Sist men inte minst ska jag givetvis sätta ut nästa års mål! Hoppas ni alla har haft en riktigt trevlig jul, här kommer del 1!

Höjdpunkter på Legendarisk.nu

Den 22 november 2010 skrev jag det första inlägget här på Legendarisk. Det första av många och aldrig hade jag en tanke på då att jag skulle vara aktiv året ut med tanke på att tidigare försök att blogga ofta slutat med inläggstorka. Jag antar att det har att göra med de ämnen jag skriver om som jag verkligen brinner för. Det har därefter varit en salig blandning av inlägg som tagit upp alltifrån personlig utveckling till att maximera sina AdSenseintäkter. Vi har även stött på fyra spännande personer som blivit intervjuade här på bloggen och delat med sig av sina erfarenheter och tips inom sina respektive områden.

Nu tänkte jag lista några utvalda inlägg ifall ni råkat missa dessa. Har ni redan läst alla kanske det kan vara läge att gå tillbaka och ta del av något som intresserar er extra mycket igen.

Populäraste inläggen 2011


Spännande Intervjuer


Legendarisk i siffror

Det här med siffror och statistik är alltid roligt. Tänkte därför dela med mig av den varan till er gällande bloggen Legendarisk.

Totalt har det alltså blivit 130 inlägg vilket därmed blir ett inlägg var tredje dag i snitt. Vi passerar nästan 700 strecket i antalet kommentarer vilket är riktigt roligt! Det roligaste som finns är när ni läsare tar er tid att kommentera och engagerar er i det jag skriver.

Projekten och företaget

Det var även för lite drygt ett år sedan som jag startade upp min första sida och hade då inte en tanke på att den någonsin skulle dra in några pengar. När sidan hade varit färdig några månader och placerat sig någorlunda på de primära sökorden la jag för första gången in ett par rader med kod som skulle göra att relevanta Adsense annonser sedan skulle dyka upp på min sida. När jag tittade på statistiken senare samma kväll fick jag se att sidan dragit in 28 kr vilket för mig var helt otroligt och jag var säker på att något var fel. Det var där någonstans som jag blev fast i detta och har därefter startat upp ett gäng sidor som alla fungerat på samma sätt och lika glad har jag blivit varje gång en sida dragit in sina första kronor.

I maj tog jag steget vidare och startade mitt första företag kring sidorna. Det har varit otroligt lärorikt och roligt att driva företag då företagsekonomi är ett ämne som ligger varmt om hjärtat.

Nu när lite mer än ett år har gått ser det ut som följer med mina projekt:

  • Antal sidor idag: 16 st
  • Antal lönsamma sidor: 14 st
  • Antal AdSense sidor: 7 st
  • Antal affiliate sidor: 9 st

Det har alltså blivit totalt 16 olika sidor där 14 st är lönsamma och de övriga 2 är så pass nya att de inte har någon väsentlig trafik ännu.

Summa summarum så har det varit ett otroligt roligt och härligt år på många sätt och vis. Är verkligen nöjd när jag ser tillbaka på året som gått och ännu mer förväntansfull är jag på året som komma skall.

Därmed var del 1/3 av årskrönikan slut. I nästa del kommer ni kunna ta del av förra årets mål och hur det har gått där! Ska bli riktigt spännande.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Daniel december 25, 2011 kl. 01:17

Riktigt kul med en sammanfattning, ser fram emot resterande delar!

Svara

Legendarisk december 27, 2011 kl. 09:15

Kul att du gillar inläggen! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: