Back in Business

Just nu sitter jag på ett Starbucks i New York och planerar hur jag ska arbeta med mitt onlineföretag den närmsta tiden. Det var ett tag sen jag skrev senast och det har lite olika orsaker. Främst kan vi säga att det hänt en hel del saker i mitt liv som till en början vände allt upp och ner. Detta gjorde att jag var tvungen att släppa företaget och mina onlineprojekt för att istället fokusera på mig själv och komma på rätt köl igen.

Nu, 6 månader senare så mår jag på topp och kunde inte haft det bättre.

Jag tänkte i det här inlägget dela med mig av några intressanta saker som jag observerat med min onlineverksamhet den senaste tiden och sedan berätta vad som händer härnäst.

De senaste 6 månaderna har jag inte lagt ner mer än kanske högst 8 timmar på mina onlineprojekt och det har främst då varit att jag skickat ut fakturor för återkommande annonsplatser. Samtidigt så har jag kunnat se hur pengar från mina sidor har tickat in utan att jag lagt ner något aktivt arbete. Med andra ord har jag de senaste halvåret tjänat pengar helt passivt från min onlineverksamhet, något som givetvis triggar mig att nu jobba ännu hårdare och bredda verksamheten så att än mer passiv inkomst kan trilla in.

Ett lärorikt halvår

Jag måste erkänna att detta år började i ganska stort kaos för mig på grund av lite personliga saker som snabbt ändrades. Vad jag då trodde skulle bli ett tungt år har istället visat sig vara ett av de bästa åren i mitt liv.

Jag har det här året fokusera på mig själv, på vad jag vill göra och utvecklat mig själv på dessa området. Jag har rest utomlands ett antal gånger vilket är ett av mina största passioner här i livet. Totalt har det blivit två vändor till Thailand, England, Norge, Danmark och nu USA. Resor som inte hade varit lika möjliga om jag inte hade haft en sidoinkomst från mitt företag.

Legendarisk framöver

När jag startade Legendarisk för ett antal år sedan så handlade det om att dokumentera min resa mot att bygga upp passiva inkomster. En slags dagbok där jag delade med mig av erfarenheter, framgångar och motgångar, samtidigt som jag kunde få feedback från er underbara läsare. Det är precis vad bloggen kommer fortsätta att vara!

Så nu är det dags att kavla upp ärmarna och fortsätta bygga på mitt onlineimperium igen! Efter 6 månaders betald semester. Hoppas du hänger på!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Kampen Mot Index juli 22, 2014 kl. 02:50

Grattis och lycka till med dina internetprojekt.

Svara

Fredrik juli 27, 2014 kl. 03:43

Tack! Lycka till själv! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: