Bli bättre på offpage optimering

Har de senaste veckorna arbetat ganska flitigt med fem nya affiliate / adsense sidor som samtliga börjar bli klara. Mycket av arbetet har gått åt till att designa sidorna, skriva innehåll och sedan sökmotoroptimera onpage. Men efterföljningen och själva offpage optimering så som länkbyggandet har det blivit alldeles för lite tid till.

Nu är inte detta bara en nackdel med tanke på att några av sidorna är relativt unga och vill inte riskera att hamna i något filter på grund av för aggressivt länkbyggande. Men som med så mycket annat så får allt ta sin tid.

För övrigt så har jag hållit på en hel del med applikationsutveckling till iPhone och läst en massa om detta. Just nu håller jag på att göra en applikation som använder den inbyggda GPSen för att kort och gott kunna bestämma vart man befinner sig med bästa möjliga precision ( = mesta möjliga batterislukande). Nu är det bara en testapp för att lära mig hur olika saker fungerar. Ska försöka skriva ihop ett inlägg om detta när jag är klar med appen och riktigt förstått vad jag gjort 😛

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Albin Stööp februari 1, 2011 kl. 10:19

Coolt med med app-utvecklandet 🙂 I envy you! Du får säga till om du behöver marknadsföra någon app någon gång – jag är mannen för jobbet 😉

Svara

Fredrik februari 2, 2011 kl. 07:49

Det ska jag verkligen ha i åtanke! Hoppas att jag ska kunna släppa min första riktiga app till sommaren. Så då hör jag av mig 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: