Blivit Husägare!

Då har det än en gång skett en fastighetsaffär i Legendarisks liv. Den här gånger är det ett otroligt fint och välskött hus som jag och sambon gått och blivit ägare till. Det innebär även att jag just nu håller på att sälja min tredje bostadsrätt på lite drygt 3 år, där jag gjort fina vinster på de två tidigare. Går allt vägen nu så kommer jag även kunna tjäna en liten hacka på denna affär med.

Som husägare så innebär det en rad nya saker. Huset är som sagt väldigt välskött och fint vårdat. Sen har det bott ett äldre par i huset de senaste 40 åren vilket innebär att jag och sambon kommer göra om ytskikten invändigt samt göra ett helt nytt kök. Jag är helt säker på att det här kommer bli en strålande affär och om inte annat så kommer det vara ett underbart hem för mig och min familj.

När vi sedan slagit oss till rot i huset och blivit klara med det inledande investeringarna så kommer jag fortsätta leta efter en lämplig hyresfastighet att investera i. Har vi huset och en stabil ekonomi kring den, samt alla pengar vi nu har undansparade och investerade i aktier så kommer det bli en stabil grund att stå på när fastighetsimperiet ska börja byggas.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 4 comments… read them below or add one }

Placeraren augusti 14, 2015 kl. 08:59

Stort grattis till husköpet! Härligt att ha en villa med trädgård, finns alltid något att göra och känslan av att du äger marken är fantastiskt jämfört med att äga rätten till en andel i en bostadsrätt.

Svara

Fredrik augusti 17, 2015 kl. 02:22

Tusen tack! Ja det känns helt fantastiskt och nu är det massor av spännande projekt som kommer dras igång i och med detta. 🙂

Svara

ekonomisk trygghet augusti 14, 2015 kl. 08:31

Grattis till köpet!

Svara

Fredrik augusti 17, 2015 kl. 02:22

Tusen tack ET! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: