Boktips | The Magic Of Thinking Big

Tänk hur mycket vårt sätt att tänka avgör hur framgångsrik man blir. Oavsett om man är idrottsman eller affärsman så är attityd och det sätt man tänker och ser på sig själv lika avgörande som den fysiska träningen i fallet för idrottsmannen. Att tänka rätt är en av de viktigaste grundstenarna för att nå framgång inom sitt område. Det är något som Dr. David Scwartz tar upp i boken The Magic Of Thinking Big.

TMOTB är en välkänd bok för många framgångsrika människor och har flera hundra topbetyg och recensioner på Amazon. Jag själv kom i kontakt med den första gången när jag läste Timothy Ferris bok 4-hour work week där han i slutet av boken skrivit en boklista där han bland annat nämner denna.

 

Tro att du kommer lyckas!

Dr Scwarts tar upp en rad konkreta samband med framgångsrika personers sätt att tänka och se på saker och ting. Som ett exempel så menar han på att en vinnare lär sig av sina misstag och går vidare, medan en förlorare ältar misslyckandet utan att lära sig något från den. Han lägger även stor vikt på att när man verkligen tror att man kommer lyckas och kämpar mot sina mål, så sätter hjärnan igång att se lösningarna och sätt att ta sig förbi hindren längs vägens gång, vilken kan få en att gå väldigt långt inom det område man brinner för.

Besegra rädslan!

För många är rädslan att misslyckas det största hindret från att ens börja med något man drömmer om. Kanske är du rädd för att lämna den trygga vardagen för att ge dig ut på äventyret som du så länge drömt om. Här i The Magic of Thinking Big får du konkreta tips om hur du en gång för alla besegrar rädslan och sätter dig i förarsätet av ditt liv.

Vem passar boken för?

Jag kan säga rätt upp och ner att det är har blivit en av mina absoluta favoritböcker. Första gången jag läste den fick jag sådan otrolig inspiration att kämpa vidare med mina mål. Jag har läst om den en gång samt läst olika avsnitt på kvällarna innan jag gått och lagt mig. Den här boken rekommenderar jag alla som vill ha inspiration och konkreta tips för att uppfylla sina drömmar.

Du hittar boken hos:

Bokia.se
Bokus

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 5 comments… read them below or add one }

Classier Corn augusti 15, 2011 kl. 07:15

Hej,
Tack för bra boktips!
Blogghälsningar
Classier Corn

Svara

Fredrik augusti 15, 2011 kl. 09:39

Tack och kul att du hittat hit :)!

Svara

Seotjejen augusti 17, 2011 kl. 06:42

Låter som en riktigt bra bok, ska försöka få tag på den. Tack för boktipset! Gillar exakt sådana böcker!

Svara

Fredrik augusti 17, 2011 kl. 09:35

Det är en riktigt bra bok så försök komma över den. Du kommer inte bli besviken om du gillar den här typen av böcker.

Svara

Zoran februari 12, 2014 kl. 08:46

Fantastisk bok! Letar efter en svensk utgåva av den för att låna ut till mina vänner. Någon som vet om sådan finns?

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: