Bonus med VISA Allkort

Då gott folk har jag bytt bank. Eftersom jag har en del saker på gång som involverar lite bankärenden passade jag på att se mig runt och se vad som passade. Det blev handelsbanken. Mycket för att jag gillade deras Enskilda firma paket för 600 kr per där man får ett business card, BG konto och lite annat.

Har även flyttat över privatkonto och visakort dit. Som en liten bonus så passade jag på att byta från vanligt VISA till ett Visa allkort. Det fanns tydligen en hel del fördelar utan att det kostade mer än mitt nuvarande visakort. Exempelvis så var det en mer omfattande reseförsäkring med ombokningsskydd. Får även bonus på varje krona som jag betalar med kortet. Känns riktigt bra med upplägget jag kommer få nu.

Vad har du för betalkort?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 5 comments… read them below or add one }

Henric mars 9, 2012 kl. 01:58

När det gäller VISA kort anser jag att man skall ha OKQ8 alternativt SHELL då får man 1% på allt man handlar (förutom på konkurrerande stationer..).

Korten är gratis.

På Handelsbanken kan man skaffa det billigare kortet för att kunna ta ut kontanter från uttagsautomat gratis.

Själv har jag OKQ8 VISA.

Svara

Fredrik mars 12, 2012 kl. 08:50

Är inte helt med på vad du menar med det billiga kortet på handelsbanken men jag betalar iaf samma summa som för ett vanligt visa.

Svara

Henric mars 12, 2012 kl. 11:04

Det finns ett kort på Handelsbanken (ej Visa eller Master Card) som bara går att använda i bankomater detta brukade iaf förr vara gratis. Detta kort kompletterar OK kortet eftersom att man på OK kortet måste betala ifall man vill ta ut pengar på en bankomat.

Svara

Micke mars 9, 2012 kl. 11:04

Vi har gemensamt konto med vars ett visa kreditkort hos Skandiabanken för typ mat och bensin, sen kör jag med Visa kontokort via min ordinarie bank (seb) där jag även har bolån etc. SEB tar ut en avgift för kreditkort, därför valde vi denna lösning.

Svara

Fredrik mars 12, 2012 kl. 08:52

Vet du hur mycket SEB tar ut?

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: