Crush It!

Jag tror det är få i den här branschen som undgått den mycket drivna och energistinna Gary Vaynerchuck. Snubben rent ut sagt sprudlar av energi och bjuder han inte på vintips i sina youtube videos, så håller han föreläsning om hur man kan göra business av det man älskar mest att göra. Jag har sett många föreläsningar samt läst en hel del artiklar av Gary då han är en stor förebild för mig precis som för många andra.

Men Gary har även skrivit böcker och har i dagarna släppt sin senaste bok Thank You Economy (går att köpa för runt 167 kr på ex adlibris). Denna bok bygger som jag förstått det vidare på hans förra bok – Crush It. Då Crush It handlar om mycket av det jag tror på och brinner för – att göra det man älskar och i bästa fall kunna leva på det, så har jag gjort slag i sak och tänkte nu ta del av denna inspirationskaka! Har mycket plugg och så dessa två veckor men ett par sidor per kväll ska jag allt unna mig!

Kommer med kommentarer på boken när jag läst den. Kanske har du själv läst boken? I så fall vad tyckte du? Lämna gärna en kommentar.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: