Dags att Expandera igen

Just nu är jag inne i en sån där expansiv fas när det gäller min verksamhet på webben. Den senaste månaden har jag rullat ut en rad nya projekt. Motivationen är verkligen på topp och det var länge sedan jag fick så här mycket gjort. För mycket av mitt arbete den senaste våren, vilket varit väldigt lite med tanke på att allt mitt fokus legat på examensarbete, nya jobbet, lägenheten osv, har gått ut på att underhålla redan befintliga projekt. Visst det behövs också göras med tiden, men att verkligen expandera kräver nya projekt.

Dags att börja outsourcea

Om det är något jag verkligen fått lära mig den här våren så är det att tid att lägga på företaget just nu är begränsad. Den tiden jag väl lägger är verkligen värdefull och det gäller att jag därför lägger den på rätt saker, så att företaget kan växa och gå framåt i rätt riktning. Därför har jag bestämt mig för att börja outsourcea en rad grejer som jag helt enkelt inte hinner med längre.

Outsourcing är något jag länge velat prova på, men liksom aldrig fått fingrarna ur att ta tag i. Men nu är det ändring på det. Framförallt så kommer jag köpa en del content från copywriters till nya projekt. Det gör att jag istället kan fokusera på att få upp en bra struktur på en ny sida, och framförallt sedan lägga all tid på SEO och att bygga trafik till sidorna. För som ni vet så är ju trafik = pengar i denna värld.

Som sagt så är jag galet motiverad just nu så ska rida på denna våg så länge det bara går. Förhoppningsvis kommer denna expansiva fas visa sig i resultatet som jag börjat presentera varje månad.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 4 comments… read them below or add one }

Kristoffer Wedholm juli 26, 2012 kl. 12:59

Kul att du har motivationen att expandera. Ta tillvara på dessa tillfällen, för tyvärr brukar det även komma svackor regelbundet.

Jag är också inne i en expansiv fas. Har lanserat ett tiotal sajter sedan maj. Förhoppningsvis blir avkastningen god.

Även jag har outsourcar mer på senare tid. Det är främst texter eftersom de är väldigt tidskrävande. Köper både in innehåll och s.k. Seo content som enbart finns för att länka från.

Svara

Fredrik juli 26, 2012 kl. 05:49

Ja man ska verkligen ta tillvara på dessa tillfällen. Även om de bara varar i någon vecka så kan man få underverk gjorda på den tiden.

Svara

Johan juli 26, 2012 kl. 02:44

Om du vill köpa billig seo-copy kan du köpa de av mig för 0,25 kr/ordet + moms. 🙂 Hör av dig!

Svara

Fredrik juli 26, 2012 kl. 05:50

Det var riktigt billig må jag säga! 🙂 Får se framöver!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: