Dags att skriva E-Bok?

Det är nog ingen som undgått att jag brinner för det här med passiva inkomster. Att arbeta hårt nu för att sedan se inkomsten fortsätta trilla in en lång tid framöver. Just nu består mina passiva inkomster av lite olika saker. Dels har vi aktieutdelningar, ränta osv. Men främst kommer det från min Enskilda Firma. För att bredda min inkomstportfölj så har jag länge haft planer på att skriva en E-bok och jag känner att det börjar bli dags att rulla igång med det projektet snart.

Välja ämne och struktur

Till att börja med måste jag välja ämne för boken. Tanken är att jag antingen ska sälja boken direkt via någon av mina kanaler (läs sidor) eller använda en tredjehands tjänst där de tar en viss procent för att sälja boken. Vore rätt smidigt om man tänker efter. Känns som det sista alternativet lockar mest med tanke på att det blir minst jobb rent administrativt.

Hur som helst så sätter jag härmed en lös deadline att boken ska vara klar innan september.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Stefan Nilsson april 11, 2012 kl. 10:44

Kul! Hoppas att du uppdaterar regelbundet hur det går? Själv har jag två böcker planerade i år med lanseringsdatum i oktober och december. Den ena har jag klurat på i över ett år men lider av beslutsångest och ändrar därför upplägg stup i kvarten.

Svara

Fredrik april 12, 2012 kl. 08:32

SKa helt klart dela med mig av det projektet :). Har inte helt bestämt strukturen på själva boken ännu, men ska sätta mig ner i helgen och fundera lite 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: