Därför är konkurrens i din Nisch bra

Jag har verkat i en hel del nischer när det kommer till webbsidor och vissa har varit mer konkurrensutsatta än andra. Det innebär att för vissa nischer så räcker det ofta med ett gäng bra artiklar, rätt SEO på sidan och sedan ett par länkar för att man ska klättra i sökresultatet. Men när det går relativt enkelt så är det lätt att man blir passiv med just den sidan. Framförallt om den börjar dra in pengar. Motsatsen sker om du verkar i en nisch med många konkurrenter som också ägnar en del tid åt SEO. Då kan du helt plötsligt märka en dag att du blivit förbirankad av några sidor. Men då krävs det å andra sidan att du verkligen lägger ner tid och själ på att göra ett ännu bättre jobb än dina konkurrenter och det brukar kunna betala bra i längden. Framförallt om man kämpar på!

 

Bli aldrig bekväm om du vill utvecklas och bli Rik!

Att lämna sin komfortzon är något jag nämnt ett par gånger tidigare och det handlar helt enkelt om att utmana sig själv och utsätta sig för saker som man kanske inte är van med. I internetbranschen så kan det vara att man aldrig blir bekväm och framförallt inte nöjer sig bara för att det går enkelt och man tjänar pengar. Våga bryta mönster och våga testa nya saker på dina sidor även om det du redan gör fungerar. Jag har många gånger testat att kanske byta färg på mina AdSense annonser och ofta kan så små saker göra att man tjänar mer. Att byta placering är också otroligt viktigt framförallt om du vill tjäna så mycket som möjligt på din sida.

Som sagt bli aldrig bekväm och våga testa nya saker. Förmodligen så finns det inget sätt som ger 100% maximalt med intäkter för alla sidor. Jag tror det gäller att testa sig fram och se vad som funkar på din sida och nisch!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: