De tjänar Miljoner med AdSense

Att tjäna lite extra varje månad via Google AdSense är inte speciellt svårt utan något som många idag gör. Men är man ute efter de riktigt stora pengarna så är det inte lika många som sticker ut. Men det finns faktiskt personer som tjänar miljoner med adsense varje månad via sina hemsidor. Det är riktigt faschinerande hur dessa personer skapat egna webbplatser, ofta hemifrån och som sedan genererar miljontals kronor varje månad relativt passivt.

 

De tjänar miljoner med Adsense

Ett väldigt bra sätt att utvecklas inom något är att helt enkelt titta på de personer som redan lyckats med det man vill göra. Därför tänkte jag här lista några personer och deras webbsidor där vissa alltså tjänar miljoner varje månad. Låt dig inspireras och ta del av hur dessa personer gjort för att blivit så framgångsrika. Jag själv brukar analysera personer vars sidor tjänar massor av pengar och då framförallt titta på hur de valt att placera annonserna, vilka typer av annonsenheter de har osv. Här kommer listan.

 

Markus Frind – PlentyOfFish.com | 1 923 000 kr i månaden

Det har nog inte undgått någon att det idag finns en uppsjö av datingsidor online. Och att den branschen är lönsam är Markus Frind ett levande bevis på. Den här killen skapade sin gratis datingsite PlentyOfFish.com hemma i sin lägenhet och tjänar idag nästan 2 miljoner kronor per månad. Med tanke på att det mesta materialet på sidan skapas av användarna är det en ruskigt fin passiv inkomst.

 

Kevin Rose – Digg.com | 1 600 000 kr i månaden

Kevin Rose startade sidan Digg.Com vilket är den amerikanska motsvarigheten på svenska Pusha.se. För er som inte är bekanta med konceptet så är det en sida där man kan dela med sig av länkar, bilder och filmklipp, där andra användare kan välja att “digga” eller “pusha” för att göra länken populär. Med den är sidan drar han alltså inte ruskiga 1 600 000 kr i månaden i snitt. Galet för en sida där de mesta jobbet görs av de som använder den.

 

Jeremy Schoemaker – Shoemoney.com | 900 000 kr i månaden

Har du missat den här härliga killens blogg så rekommenderar jag starkt att du tar dig en titt. Jeremy är killen som skriver om affiliatemarknadsföring, adsense och allmänt om att tjäna pengar online och som på sin sida stoltserar med en bild där han håller upp en check från Google på hela 132,994.97 dollar! Bilden på checken tillsammans med en rad nyttig information hittar du på hans sida shoemoney.com.

 

Kato Leonard & David Miles Jr. – FreeWebLayouts.net | 700 000 kr i månaden

Dessa ynglingar i 20 års åldern skapade en sida där de erbjuder gratis Myspace teman. En ganska simpel ide men som gör att dessa personer tjänar miljontals kronor årligen. Väldigt imponerande.

Det finns massor av exempel på personer som tjänar stora pengar via exempelvis google Adsense. I den här artikeln listade jag några av dem. Kom ihåg att siffrorna är omräknade från dollar till kronor med dagens värde (6,41kr / dollar) vilket innebär att dessa summor kan ses som betydligt större inom USAs gränser.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 14 comments… read them below or add one }

Tompa september 7, 2011 kl. 08:04

Wow intressant och inspererande artikel..nyfiken på hur du fick reda deras adsense inkomster?

Svara

Fredrik september 8, 2011 kl. 07:42

Tack Tompa, jag älskar också dessa typer av inkomster. När det gäller siffrorna så kan man hitta mycket på respektive person/sida blogg samt forum.

Svara

Johan september 8, 2011 kl. 09:05

Vore ju inte helt fel att tjäna sexsiffrigt varje månad på Adsense. 😛

Svara

Fredrik september 8, 2011 kl. 09:08

Nej det vore riktigt härligt. Gäller bara att kämpa på 😉

Svara

filmtips november 4, 2011 kl. 02:56

Tänk om man själv ändå var uppe i dessa nivåer. 😉

Själv så satsar jag på en större mängd av relevanta hemsidor för att på det sättet få in större intäkter! Hittills är det ju endast lite mindre summor, men blir mer för varje månad av aktivt arbete som går!

Riktigt intressant blogg du har för övrigt. Mattnyttigt för oss som är intresserade inom affiliate och seo!

Svara

Fredrik november 4, 2011 kl. 04:33

Jo man vill gärna komma till dem nivåerna och inget är omöjligt! Kul att du gillar bloggen. Tack för att du kommenterar, uppskattas alltid 🙂

Svara

Systemutveckling Blekinge december 5, 2011 kl. 07:51

Inga dåliga summor dom grabbarna drar in. Hade man bara haft lite mer tid än någon halvtimma efter att barnen lagt sig så….istället får man knega på sitt daytime jobb tillsvidare 🙂

Svara

Fredrik december 6, 2011 kl. 09:53

Eller hur, vore inte helt fel att dra in dem summorna. Det är alltid svårt att få tiden att räcka till, men gäller nog att hitta sina egna små stunder där man faktiskt kan ta dötid till att göra något effektivt som gynnar ens inkomster.

Svara

Philip från "En sida om guld" december 14, 2011 kl. 10:43

Alla de personer som startat projekten du nämner är beundransvärda, men den kille jag diggar mest på din lista är helt klart killen med dejtingsajten. Rätt schysst att kunna slå sig in på den dejtingmarknaden med den enorma konkurrensen genom att låta alla få tillgång till sajten gratis. Nu sitter han där och tjänar guld varje månad, något som många av de som driver liknande konkurerande sajter aldrig kommer att göra!

Svara

Fredrik december 15, 2011 kl. 11:35

Visst är han grym, och hans sida tycker jag personligen var riktig ful och simpel i början.

Svara

Anna september 2, 2012 kl. 01:35

Wow, visst inte att man kunde tjäna så stora summor på Adsense. Undra vad de “bästa” svenskarna tjänar i månaden? 🙂

Svara

Fredrik september 2, 2012 kl. 05:37

Ja visst är det galet 🙂

Svara

Inkomstförsäkring oktober 24, 2012 kl. 02:11

Väldigt intressant. Men frågan är om man (på ett generellt plan) kan säga vad som är mest lukrativt, Adsense eller Affiliatemarknadsföring? Jag är ganska ny på det här men hittills så har affiliate gett mig lite mer…

Svara

Fredrik oktober 24, 2012 kl. 09:12

Ja affiliate har nog störts potential och det är ju alltid bra att sprida sina risker. Att bara köra adsense känns ju riskfyllt.

Svara

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: