Det här är mina planer kring företaget för 2020

Då var det återigen nytt år, nya möjligheter och även ett helt nytt decennium. Med allt vad det innebär. För egen del har jag de senaste lediga dagarna planerat och skissat på idéer och mål som jag vill förverkliga under 2020. En del av dessa mål rör min firma, något som är en hobby som jag helt enkelt sysslar med på min fritid.

Detta är något jag pysslat med i snart 10 år vilket känns helt otroligt. Det var där under 2011 som jag startade min första verksamhet i form av en enskild firma. Detta efter att jag tjänat en del pengar på mina webbprojekt en tid och till den graden att det inte längre var möjligt att inte ha ett företag kring hobbyn. Dessutom är företagande något som jag älskar, där jag i många år följt börsen och olika bolag som finns där. Att nu ha fått driva mitt egna bolag i snart ett decennium har varit fantastiskt lärorikt på en rad olika plan.

Ambitionen med företaget för 2020

Så vad har jag då för planer med företaget och mina webbprojekt för innevarande år? Ett ledord som jag även följer för flera andra delar i mitt liv är enkelhet. Jag vill att så mycket som möjligt ska vara så enkelt som möjligt samtidigt som det ska kännas givande. Detta handlar om att det lätt skapas måsten samtidigt som jag sätter upp stora mål för året. Detta i sin tur leder till slut till trötthet och att motivationen tappas samt att arbetet uteblir.

Därmed kommer jag gå ut i år med att ta små steg och försöka att ta massor av dessa små steg hela året. Istället för att under perioder arbeta riktigt hårt, och då främst i början på året när motivationen nu är på topp i samband med att målen sätts. Jag är övertygad om att resultatet av dessa små steg över en längre tid kommer generera betydligt bättre resultat än om jag enbart kört stenhårt men under betydligt färre och kortare perioder.

Jag försöker i alla fall intala mig det att jag ska springa ett marathon med mina webbprojekt. Inte vinna en kort sprint.

Ska starta något nytt projekt är planen

Nu var det ett tag sedan jag startade en helt nytt projekt från grunden. Detta är något jag blivit mer och mer sugen på den senaste tiden. Här kommer jag också istället för som jag gjort tidigare gånger att endast starta ett projekt och sedan fokusera på det. Innan har jag oftast haft en hel drös med idéer och sedan försökt springa på alla bollar samtidigt. Något som gett halvbra resultat många gånger.

Samtidigt så ökar då pressen att jag ska komma på något projekt som jag verkligen brinner för och som jag kommer ha passions nog för att hålla på med under en längre tid. För är det något jag lärt mig kring att starta nya webbprojekt så är det att potentiell avkastning kommer långt efter själva arbetsinsatsen görs. Då gäller det att kunna lyfta blicken emellanåt och se vad som väntar längre fram, bara arbetet görs först.

Ser verkligen fram emot detta år och är för stunden väldigt taggad på att fortsätta arbeta med mina gamla som nya webbprojekt!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 1 comment… read it below or add one }

Krille januari 12, 2020 kl. 11:07

Spännande! Jag tror också det är rätt att fokusera istället för att springa på alla bollar.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: