Det var ett tag sen sist

Då gott folk var det dags att visa lite tecken på något slags liv här på bloggen. Som ni kanske märkt har det varit tunt med inlägg den senaste tiden men jag har faktiskt en del anledningar till detta som jag tänkte komma in på nu.

Egen företagare!

Ett av mina mål för i år var att starta en enskild firma kring min internetverksamhet om jag kände att det fanns substans kring det. Så är alltså nu fallet och det har varit några spännande veckor som jag hållit på med allt pappersarbete kring detta. Från om med nu driver jag alltså mina webbsidor via företaget vilket kommer underlätta på flera sätt. Detta innebär också att ni kommer få följa min väg som entreprenör här på bloggen!

Fokus på länkar och intjäningsförmåga

Som ni kunde läsa för några veckor sen så nämnde jag att jag kommer lägga störst fokus på befintliga projekt när det kommer till länkbyggen och intjäningsförmågan hos respektive sida. Det har även varit fallet den sista tiden vilket har gett resultat rent ekonomiskt. Först till slutet av sommaren och hösten kommer jag fokusera mer på att skapa content och lansera nya större projekt.

Hoppas det går bra för alla där ute med era webbprojekt och allt vad ni nu tänkt göra i sommar.

P.S! Jag lever nu upp till bloggens slogan “entreprenörskap och utveckling”. Känns riktigt härligt 😉

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 9 comments… read them below or add one }

Johan maj 25, 2011 kl. 09:01

Grattis och kör hårt nu med ditt egna företag 🙂 Lite oftare update skulle verkligen gillas.

Svara

Legendarisk maj 26, 2011 kl. 05:13

Tack Johan! Ska helt klart bli bättre på det 😉

Svara

Tompa maj 25, 2011 kl. 09:40

Fan vad kul! Ser fram i emot att lasa mer! Hur kommer det sig att du valde firma och inte AB?

Svara

Johan maj 25, 2011 kl. 09:48

Om jag får gissa så har han inte 50 k till kapitalet. 😛

Svara

Legendarisk maj 26, 2011 kl. 05:16

Tack! Anledningen till att jag kör Enskild är att den här verksamheten inte kräver några större kapitalinvesteringar och jag har därför inte behov av att behöva spara kapital i bolaget osv. Det enda jag har betalat hittils i min verksamhet är ju webhotell och domäner vilket inte direkt krävt 50 k. 😉

Det som är otroligt fördelaktigt nu är att jag kan fakturera vilket är stort win 🙂

Svara

Websimon maj 25, 2011 kl. 10:30

Kul att du fick igång firman och att det rör på sig med intäkterna! Skall fortsätta följa din entreprenörskometkarriär! 🙂

Svara

Legendarisk maj 26, 2011 kl. 05:16

Tack Simon!
Känns riktigt jäkla kul just nu 🙂

Svara

Jens maj 31, 2011 kl. 01:42

tjenare,
Längesen! Men önskar dig lycka till!
Hoppas sommaren går bra, en annan börjar jobba heltid nu när skolan slutar!

Ha det!

Svara

Fredrik juni 6, 2011 kl. 09:39

Spännande Jens! Är det heltid som egen eller har du skaffat jobb på annat håll? Hur som, stort lycka till du med!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: