En smygtitt på Nya Avanza!

Som jag har skrivit om i tidigare inlägg så har jag allt mitt sparande hos Avanza. Fördelarna är många tycker jag. Dels har man marknadens lägsta priser för aktieaffärer och erbjuder minsta courtage på 9 kr per affär. Jag är helt enkelt en otrolig nöjd kund och kommer fortsätta ha mitt sparande hos Avanza. Men syftet med det här inlägget är inte att enbart hylla Avanza utan att berätta om Avanzas nya hemsida som rullade ut röda mattan nyligen. Man vänder helt upp och ner på layouten och erbjuder en ny plattform för dig som kund. Här tänkte jag gå igenom några av alla nyheter som nya webbsidan innebär.

 

En rad nya funktioner

Det första som slog mig när jag testade nya webblösningen var att allt var riktigt snyggt och stilrent. Man ser ut att ha satsat på en användarvänlig layout där det ska vara lätt för kunden att hitta det man söker. Här under ser du en bild av startsidan.

Väl inloggad så är det riktigt lätt att manövrera sig. Du hittar lätt de enklaste funktionerna med några knapptryck. Man har även satsat en hel del på de sparare som inte har massvis med tid på att analysera sina investeringar. Du kan exempelvis sortera investeringstyper efter din ålder, hur länge du tänkt spara vilket är otroligt smidigt och enkelt sätt att välja bort investeringar som inte passar en.

Den största nyheten som imponerade mest på mig var deras funktion att skapa egna sidor. Genom att klicka på knappen för att skapa ny sida kommer du till en fönster där du har möjlighet att helt anpassa innehållet efter dina behov.

När du väl skapat din sida så kommer du åt ett bibliotek av färdiga moduler som du sedan kan dra till din sida. Här har Avanza verkligen lagt ner tid och du har världens möjligheter att skapa den enda börssidan du behöver. Här under ser du ett utval av alla de moduler du kan lägga till.

När jag först testade denna funktion valde jag att lägga till min portfölj, en modul med OMX index som uppdateras hela tiden utan att du behöver uppdatera sidan. Sedan valde jag att lägga till en nyhetsmodul där jag kan ta del av senaste nytt om mina bolag. Sist lade jag till en modul över aktuella ordrar där man enkelt kan se pågående och avslutade affärer under dagen. Allt detta finns alltså på en sida och uppdateras hela tiden automatiskt utan att jag behöver uppdatera sidan i webbläsaren.

 

Riktigt nöjd kund

Jag kan inte annat än klappa händerna åt Avanza och återigen erkänna vilken nöjd kund jag är. Man ger kunderna en otroligt användarvänlig tjänst och är fortfarande marknadens billigaste nätmäklare. Jag rekommenderar alla mina vänner och bekanta som vill börja med ett riktigt sparande att testa Avanza. Då slipper de betala en massa onödiga utgifter och får samtidigt ett av nätets bästa tjänster för aktieaffärer!

Läs mer om nya Avanza här!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: