En snabb tillbakablick

Nu står det inte på förrän 2012 blir 2013 och gamla mål byts ut mot nya. Tittar jag tillbaka på året som gått har det varit så otroligt på en herrans massa vis. Allt jag hunnit med att göra, alla människor jag mött och alla mål som uppfyllts. Spännande och lärorikt är det minsta jag kan säga.

Men jag tänkte inte gå in allt för djup på detta nu, utan det spar jag till den kommande årskrönikan som nästan blivit en tradition här på Legendarisk.

Det känns som att jag varit lite dålig med att ge uppdateringar på vad jag faktiskt gör just nu. Kan säga att det mesta har rullat på i bra takt och det känns som jag har jobbat väldigt hårt på alla fronter sen semestern i somras.

Utan att säga för mycket så är jag otroligt nöjd med företagets utveckling året som gått. När jag tänker efter hur mycket jag åstadkommit med den tiden jag lagt ner, så ser jag samtidigt vilken otrolig potential det har. Vad skulle resultatet bli om jag jobbade 40 timmar+ varje vecka med detta?

På bostadsfronten har det hänt en hel del saker också vill jag lova. Men den karamellen håller jag i ett tag till för att allt ska bli klart. Kan även här konstatera att jag lärt mig så otroligt mycket bara det här året när det kommer till bostadsrätter, bostadsaffärer och att renovera.

Jag har även läst en hel del bra böcker som jag tänkte skriva om i ett inlägg längre fram. Nästa bok jag ska läsa nu är Tim Ferris bok 4-Hour Chef, ni vet han som skrev den mycket populära 4-Hour Workweek.

När det gäller projekt i firman så har jag fortsatt att koncentrera mig på några få projekt och verkligen få dessa att växa. Hur det än är så krävs en del extra administrationer ju fler mindre projekt man har. Vissa saker som helt enkelt måste göras oavsett hur litet projektet än är.

Jag har även lärt mig att ha ännu mer tålamod mot vad jag kanske haft innan. I den här branschen tar saker och ting tid vilket jag skrivit om tidigare. Därför måste man ha tålamod med förändringar man gör så att man inte missar ett resultat bara för att man var för ivrig.

 

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: