Enkelt sätt att få Stenkoll på Din Ekonomi

Vi vill alla kunna spara undan så mycket som möjligt varje månad, eller framförallt kanske undvika att kasta pengar i sjön. Föra bara ett par år sedan hade jag väldigt dålig koll på min ekonomi. Jag hade drömmarna om en snabb bil, stort hus, ja ni vet allt det där, men jag hade inte den blekaste aning om hur mycket jag närmade mig dessa mål varje månad. Jag hade helt enkelt ingen koll på min ekonomi.

Det kanske bästa verktyget för att få koll på sin ekonomi är genom att skapa en budget samt följa upp denna budget med en kassabok, så du ser hur väl du följer din budget.

Därför har jag här filmat och går igenom hur du steg för steg kommer igång med smartbudget, vilket är ett gratis verktyg som både jag och många jag känner använder. Smartbudget är både enkelt och snyggt, samtidigt som det är gratis. Det tar inte längre än 6 minuter att komma igång.

Kom igång med Smartbudget på 6 minuter

Verktyget jag pratar om heter alltså Smartbudget. Det är en svensk sida som har över 40 000 aktiva användare. Här under hittar du klippet där jag går igenom steg för steg hur du kommer igång. Kom ihåg, det är helt gratis!

Klicka här för att komma till Smartbudget

 

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 6 comments… read them below or add one }

Tobias augusti 25, 2012 kl. 10:09

Snyggt!
Har du gjort det själv?

Svara

Fredrik augusti 25, 2012 kl. 10:24

Tack! Japp spelade in den här på morgonkvisten 🙂

Svara

Johan augusti 26, 2012 kl. 10:56

Najs video, det enda som fattades var en röst som pratade om vad du gjorde osv.. 🙂 Ska fasiken regga mig där, går inte att äta ute varje dag känns det som om man vill bli miljonär.. :/

Svara

Fredrik augusti 28, 2012 kl. 09:01

Ska gå till en röstcoach sen kan jag börja snacka i mina videos 😉 skämt åsido. Smartbudget är riktigt bra, har aldrig tidigare lyckas hålla en budget i mer än någon vecka. Med denna tjänst, som dessutom är gratis så har jag hållit igång i snart 6 månader :).

Är en otroligt härlig känsla att faktiskt veta vad man lägger sina pengar på. Ofta är det inte alls det man tror. Jag la exempelvis mycket mer pengar på mat än jag tidigare trodde så där har det skett en förändring med mer planerade inköp, och det har faktiskt fått stor inverkan på ekonomin :).

En budget som denna där man följer upp med kassaboken är helt klart verktyget man behöver för att bli ekonomiskt oberoende 🙂

Lycka till mot miljonerna Johan!

Svara

Anna Nilsson oktober 27, 2014 kl. 01:40

Jättesmidigt program! Tack för tips! 🙂

Svara

Fredrik december 18, 2014 kl. 08:00

Tack själv anna! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: