Ett Steg närmare mina Drömmar

Har du någon gång känt att du hamnat på en platå påväg mot dina stora mål? Saker och ting går framåt, men inte alls i den takt du kanske önskar?

Någonstans där befinner jag mig just nu.

Min stora dröm, att kunna jobba med mina företag via en laptop, oavsett om jag ligger på en strand i Thailand eller befinner mig på ett plan till Stockholm, är något jag kämpar mot varje dag. Samtidigt så är jag i det läget där jag har ett “tryggt” jobb som betalar bra, samtidigt som det även är där jag lägger mycket av min tid.

Därför har jag jobbat de små stunder som dyker upp mellan dagens alla sysslor. Det kan vara genom att gå upp en timme tidigare på morgonen och få en timmes jobb med hemsidorna.

Samtidigt har jag massvis med idéer och är så otroligt inspirerad, framförallt när jag jobbar med mina nya projekt där jag implementerar mer av den programmering jag lärt mig det senaste året.

Det är tryggt att få en stabil månadslön varje månad, samtidigt är det ett farligt läge där du lätt kan bli bekväm och jag kan tänka mig att det är här någonstans många tappar sina drömmar, bara för att fiska upp dem under någon livskris längre fram. Där vill jag absolut inte hamna.

Därför har jag tagit ett viktigt beslut nyligen, nämligen att jobba en heldag i veckan med mina hemsidor. Är otroligt motiverad inför detta och jag vet att det kommer ta företaget flera nivåer framåt.

Jag har redan provat på att jobba heldagar med företaget på detta sätt i och med att jag tagit ut lite strö semesterdagar i sommar. Måste säga att jag älskat dessa dagar. Jag har då bestämt mig för att vara disciplinerad med min tid för att få mycket gjort, samtidigt som jag vill känna på hur det är att leva som laptop ninjan jag beskrev i början av inlägget.

Dessa dagar börjar med att jag går upp tidigt, gärna runt 6 tiden för att äta en bra frukost, dricka en kopp kaffe samtidigt som jag läser dagens industri (har en provprenumeration för 149 kr, väldigt prisvärt). Därefter kör jag igång med arbetet, som jag alltid planerar eller åtminstone har en hum om kvällen innan. Just dessa 3-4 timmar är jag så otroligt produktiv och får mest gjort på hela dagen.

Därefter tar jag en lunch, hemma eller ute och försöker sedan få med ett träningspass. Sen blir det oftast någon timmes jobb till.

Närma dig dina Mål i små steg – varje dag!

Många har säkert som jag stora mål och drömmar som ibland kan kännas långt borta. Samtidigt ska du komma ihåg att varje liten sak du gör, tar dig ett steg närmare målet. Så oavsett om du bara kan klämma in en halvtimme varje dag, så blir små steg till slut en väldigt lång sträcka, bara du är villig att fortsätta kämpa.

Vi lever i en tid med så otroligt många möjligheter, inte minst när det gäller att tjäna pengar på saker vi verkligen älskar.

För min del tar jag nu ett kliv mot mina drömmar. Framtiden får avgöra hur stort detta kliv kommer att vara.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 8 comments… read them below or add one }

Niched augusti 11, 2013 kl. 08:36

Har du börjat med mer avancerade sidor än affiliateprojekt? Tänkte mest på detta:

“Samtidigt har jag massvis med idéer och är så otroligt inspirerad, framförallt när jag jobbar med mina nya projekt där jag implementerar mer av den programmering jag lärt mig det senaste året.”

Eller är de att du skall göra mer avancerade affilitesidor?

Svara

Fredrik augusti 11, 2013 kl. 08:43

Hej Niched!
Det är en kombination av mer “avancerade” affiliate sidor men visionen är att göra någon egen sida som erbjuder någon form av onlinetjänst med en membership inkomstmodell. 🙂

Men då jag verkligen älskar att programmera och vill bli bättre, samtidigt som att jag vill göra mina affiliatesidor så himla användarvänliga och bra för besökarna som möjligt, har jag börjat implementera massa nya kodade funktioner på vissa sidor.

Roligt med din sida och dina projekt!

Svara

Niched augusti 11, 2013 kl. 09:26

Hej igen, roligt att verkar satsa på något verktyg eller något liknande med månadskostnad. Skall bli spännande att följa. Ja! blev inspirerad av dig och några andra så jag har kört ett halvår eller något men har varit mycket annat och dålig fokus.

Nu är semestern slut(börjar jobba i morgon) och jag kommer satsa 110% på sidorna nu på min lediga tid. Skall bli roligt och se hur långt man kan gå. Jag är iaf taggad som få 🙂

Svara

Olof augusti 12, 2013 kl. 02:37

Grymt inspirerande!

Svara

Fredrik augusti 12, 2013 kl. 04:52

Härligt Niched! Det gäller att fortsätta kämpa även när det är lite motigt.

Olof, roligt att du inspireras! 🙂

Svara

Jimmy augusti 14, 2013 kl. 03:46

Kul att ha en heldag i veckan och fokusera på sina saker.:)

Svara

Martin Samuelsson augusti 22, 2013 kl. 07:02

Shit! Jag strävar också mot målet att kunna jobba var jag vill på jordklotet och när jag vill. Sa upp mig från fast anställning och kastade mig ut i det (entreprenörskapet)! Och..det löser sig ju alltid med pengar! Tror det är bra att inte vara för trygg..då får man saker att hända.

Svara

Fredrik augusti 28, 2013 kl. 09:40

Jimmy, ja det ska verkligen bli riktigt roligt och kommer förhoppningsvis sätta fart på saker och ting 🙂

Martin, Spännande att du tagit klivet! Håller med dig och vet själv att jag jobbar som allra bäst när jag har lite press på mig. Att vara för trygg leder allt för ofta till att man skjuter upp saker.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: