Få ett Bättre Sparande med Avanza!

Jag skrev tidigare ett inlägg om nya Avanza som kommer med en rad nya finesser. För att fortsätta där jag slutade sist så tänkte jag idag berätta om Avanzas Bättre Sparande. Kort kan man säga att Avanza vill göra det enkelt för dig att komma igång med ett sparande. Detta gäller oavsett om du vill spara till din första bostad, en båt eller helt enkelt vill bygga upp en buffert.

Upplägget fungerar så att man ska försöka att alltid ha ett kort, mellan och långt sparande. Detta för att täcka upp alltifrån oförutsägbara utgifter till det där drömhuset som du vill ha. Eller kanske möjligheten att i framtiden bara behöva jobba 50% för att du har avkastning som täcker upp resten.

Det är inte bara enkelt utan väldigt inspirerande och beroende på vilken livssituation du befinner dig i så ger Avanza  tips på sparande som passar in i dessa tre kategorier just för dig. Med andra ord får du hjälp med hur du kan fördela ditt sparande för att täcka in alla sparkategorier som du känner behövs.

Förutom att nya Avanza kommer med en rad spännande funktioner som denna så finns alla gamla fördelar fortfarande kvar. Man erbjuder fortfarande marknadens lägst priser på courtage och har generellt väldigt låga och bra priser vilket gynnar oss sparare.

Läs mer om Nya Avanza och Öppna ett Gratis Konto för att utforska alla funktioner! 

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: