Första steg som Affiliate!

Julgröten är smält, nyårslöftena givna så nu är det bara att blicka framåt och göra 2011 till året då allt det där som man tänkt sig händer! För mig har året som gick varit givande på de flesta planen och vill ni ta del av mina mål inför kommande år så kan ni läsa mitt inlägg om det. Måste dock lägga till ett mål där efter att ha fått lite feedback från min far – nämligen ett inom kategorin skola.

  • Inga släpande kurser efter sommaren.

Omtentor är sådant som händer när man hittar på roligare saker än att plugga, t ex vänner, fest eller varför inte hemsidor. Under våren ska jag beta av dessa två så jag slipper ha något släpande när det blir dags för exjobb nästa vår.

Första steg mot affiliatesidor

Som ni kunnat läsa tidigare på bloggen så arbetar jag mycket med AdSense på mina innehållssidor. Ett arbetssätt som funkar väldigt bra. Men som med så mycket annat när det kommer till investerande och inkomstkällor så ska man inte lägga alla ägg i samma korg (tänk på det alla som enbart har lönen som enda inkomstkälla – typ större delen av befolkningen). Därför tänker jag nu bredda mig och skapa affiliatesidor, med andra ord sidor som informerar och försöker sälja någon annans produkt eller tjänst.

Så sakta men säkert ska jag bredda min lilla webbportfölj med ett gäng affiliatesidor. Ska bli riktigt spännande må jag säga.

Hoppas alla hade ett bra nyår och är taggade inför ett nytt spännande 2011.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 4 comments… read them below or add one }

Nabil januari 2, 2011 kl. 08:34

Det heter Affiliate, och inte Affiliator!

Affiliator är namnet på ett dåligt affiliatenätverk.

Svara

Albin Stööp januari 2, 2011 kl. 08:58

Jag blev också väldigt förvirrad när jag läste Affiliator, förstod det först som om du skulle börja jobba hos dom.

Svara

Fredrik januari 2, 2011 kl. 09:08

Haha så tokigt det kan bli, hur som helst ändrat nu, mybad 😉

Svara

Nabil januari 3, 2011 kl. 11:59

Fortfarande fel. Det heter affiliate, inga R i slutet 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: