Gör en Gratis Budget med Smartbudget!

Att hålla koll på ekonomin är inte alltid så lätt. Framförallt inte om man har lite olika lån, olika sparande och inkomster från olika håll. Utan koll blir det dock svårt att se hur man ligger till och ännu svårare att faktiskt få ett stabilt sparande. Kanske är du en av många som får ont i magen varje gång du tänker på din privatekonomi. Och många gånger beror det på att man just inte har koll.

Ett enkelt sätt att få koll på sin ekonomi är genom att sätta upp en budget. Det går helt enkelt ut på att man planerar sin ekonomi och skriver upp tillgångar, skulder osv vilket gör det enklare att sedan kolla upp månad för månad. Problemet för många är att det inte alltid är lätt att göra en budget, framförallt om man inte har så stor vana att arbeta med kontorsprogram så som excel. Men nu finns det alternativ för alla oss som bara vill göra en budget och följa upp denna, utan att behöva sitta timmar i excel med massa formler.

Smartbudget är en snabbväxande sida där de erbjuder möjligheten att göra en Gratis Budget! Du slipper med andra ord excel och att själv strukturera din budget. Det enda du behöver göra är att fylla i siffror över din ekonomi och sedan följa upp detta. Låter det bra? Det är det också.

Jag har själv använt mig av Smartbudget ett tag och är mer än nöjd. För att lista några fördelar:

  • Du slipper lägga ner timmar i excel för att få ordning på din budget.
  • Du får enkelt fram snygga grafer över din ekonomi.
  • Du kommer åt det från vilken dator och mobil som helst med internetuppkoppling.
  • Det är helt Gratis!

Gör en Gratis Budget idag

Vill du få koll på din ekonomi? Gör en gratis budget idag. Det är väldigt enkelt. Följ bara länken här under och tryck på kom igång när du är inne på sidan. Enklare än så blir det inte!

Klicka här för att läsa mer och göra en Gratis Budget

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 3 comments… read them below or add one }

Jonny april 9, 2012 kl. 01:18

Jag har använt smartbudget sedan början av årsskiftet och det har verkligen varit till stor hjälp! Har flera gånger innan brottats med excelark och försökt få ihop en budget men det har alltid slutat med att jag slutar pga tristess. Men nu med denna tjänst som dessutom är gratis är det så mycket enklare. Och roligare för det blir riktigt snyggt 🙂

Svara

Fredrik april 9, 2012 kl. 01:20

Visst är den bra! Själv älskar jag också när det blir lättöverskådligt och det tycker jag det blir med smartbudget. 🙂

Svara

Bliriksnabbt april 9, 2012 kl. 02:17

Registrerade mig nu, riktigt bra tjänst måste jag säga. Otroligt att det är gratis :).

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: