Gratis är Gott – Avanza Zero!

Att få sparpengarna att växa är inte alltid lätt. Dels har vi det faktum att alla investeringar inte växer utan vissa kanske sjunker. Varje procent är viktig när vi pratar avkastning, framförallt om man ser över en längre tid. När jag började spara så gjorde jag det mestadels i olika fonder. Det gick ganska bra och under några år lyckades jag få några procents avkastning. Men varje gång jag fick fondbeskedet så blev jag sur över hur mycket av vinsten som sedan åts upp av olika avgifter! Det var förvaltningsavgifter, köp- och säljavgifter och en massa avgifter till höger och vänster. Inte nog med att staten vill ha sin del på ca 30% så skulle även fondförvaltarna ha en ganska stor bit av kakan dem med!

Nu för tiden så investerar jag för mestadel i aktier och fonder har jag lagt åt sidan mycket på grund av alla avgifter. Men det finns ett stort undantag och en fond som jag faktiskt månadssparar i. Denna fond heter Avanza Zero och är sveriges enda avgiftsfria fond! Du hörde rätt, den är helt fri från avgifter. Du kan leta hur mycket som helst i det finstilta men kommer ändå inte hitta någon avgift. Detta är ännu en anledning till varför jag älskar Avanza just att man inte äter upp kundernas sparkapital med en massa avgifter. Istället så erbjuder man en massa bra tjänster som samtidigt är billiga.

Ok fonden är alltså gratis men hur har den presterat? Jag kan då inte klaga, sedan start har fondens värde stigit med hela 41,35% ! Inte illa för en fond helt utan avgifter.

Så kan Du börja spara i Sveriges avgiftsfria fond!

Hur gör du då för att kunna spara i sveriges enda avgiftsfria fond? Det enda du behöver göra är att öppna ett Gratis konto hos Avanza, klicka i de kontotyperna du vill öppna (alla är gratis oavsett hur många du väljer), fyll i papperna som du får hem i din brevlåda och sen är det bara att börja spara!

Klicka här för att öppna ett Gratis konto hos Avanza!

Kom ihåg, all investering är förenat med risk. Pengarna kan öka precis som de kan minska i värde. Tidigare avkastning är ingen garanti för vidare uppgång. Men en sak är då säker, några avgifter kommer du då inte hitta hos Avanza Zero!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 6 comments… read them below or add one }

Johan februari 8, 2012 kl. 05:18

Jag har också månadssparat i Avanza zero nästan sen lanseringen. Tror de var upp över 55% innan grekdippen i höstas. Spar även till mina barn i den. Klockrent koncept av avanza, bara tacka och ta emot 🙂

Svara

Fredrik februari 8, 2012 kl. 05:22

Roligt att höra att fler är lika nöjda! 🙂

Svara

tosken februari 8, 2012 kl. 05:21

Går det att köpa och sälja hur som helst?

Svara

Fredrik februari 8, 2012 kl. 05:23

Ja tosken det fungerar som vilket annan fond som helst, förutom att den är gratis 😉

Svara

jens februari 18, 2012 kl. 05:26

Tja fredrik, vad tycker du om nordnet? Vilken av avanza och nordnet skulle du rekomendera?

Svara

Fredrik februari 18, 2012 kl. 03:42

Tjena Jens! Jag skulle rekommendera Avanza av den enkla anledningen till att jag har varit kund däri många år och är riktigt nöjd med det de erbjuder. Det känns som om Avanza är nära kunderna och lyssnar på vad vi säger, sen är kostnaderna för deras tjänster oftast mycket lägre än sina konkurrenter. 🙂 Kan egentligen inte säga så mycket om Nordnet då jag inte har något erfarenhet av dem, men Avanza kan jag varmt rekommendera 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: