Hösten ger mer tid till Företaget

Lite beroende på vart i landet man befinner sig så har man kanske inte märkt av det lika mycket, men när jag klev ut genom dörren påväg till jobbet häromdagen blev jag påmind att hösten var här. För mig är inte hösten en tråkig mörk tid, snarare en mysig period som bjuder på mycket. Alla årstider har sin charm.

Planer kring Företaget

För mig kommer det hända en massa spännande saker till hösten. Jag och tjejen kommer för första gången flytta ihop i en lägenhet vilket känns otroligt roligt. Där kommer jag även ha ett litet “kontor” som nu blir en fast arbetspunkt när jag jobbar med hemsidorna och alla projekt kring detta.

Ni som följt mig hittills vet att jag lagt mycket fokus på att få en bred portfölj med AdSense sidor. Detta kommer jag givetvis fortsätta med då jag anser att nerlagd tid kontra möjlig avkastning är väldigt fint kring dessa projekt. Och sedan ligger dessa sidor och tickar in för sig själva.

Men jag har även en del andra ideer på hur jag kommer arbeta vidare. Något som är rätt tråkigt när man jobbar i denna bransch är att man är förbaskat beroende av det stora företaget Google. Man är beroende av dem på en massa plan med allt ifrån besökare, intäkter osv. Därför kommer jag arbeta med att skapa min egna besökarbas som jag styr lite mer över själv. Mer om det framöver.

Har du själv stora planer för hösten? Dela med dig!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 8 comments… read them below or add one }

Sebastian augusti 21, 2011 kl. 10:58

Låter som en härlig höst väntar!

Svara

Fredrik augusti 21, 2011 kl. 12:17

Japp! Vad har du för planer i höst Sebastian?

Svara

Johan augusti 21, 2011 kl. 01:46

Det lät nice att flytta ihop 😉

Mina planer för hösten är att arbeta mer med mitt företag, skaffa egen lägenhet, ta körkort och skaffa bil 🙂

Svara

Fredrik augusti 21, 2011 kl. 02:58

Låter som riktigt härliga planer för dig med Johan! Går du i tankarna att köpa lägenhet eller är det hyresrätt som är aktuellt?

Svara

Johan augusti 21, 2011 kl. 05:52

Tänkt att hyra en lägenhet, en etta, i andrahand först. Sedan så får det bli att köpa en med lite fler rum när man har tillräckligt för att köpa kontant 😉

Ni då, köpa eller hyresrätt?

Svara

Fredrik augusti 21, 2011 kl. 08:46

Blir en studentlägenhet. Har bara ett halvår plugg kvar och sen blir det med all sannolikhet att flytta till en annan stad så känns inte så lägligt att köpa. Speciellt inte i nu när marknaden verkar ha vänt ner.

Svara

Yasa augusti 22, 2011 kl. 12:32

Många järn i elden där, Fredrik. 😉

Men jag tycker du har planerat din höst bra. Hoppas att flytten går minst lika bra. Själv ska jag arbeta vidare på mina sajter och kanske utveckla ett par nya och avveckla någon eller några.

Svara

Fredrik augusti 22, 2011 kl. 03:32

Japp kommer bli en härlig höst :).

Spännande med dina planer med. Är säker på att det kommer gå bra för dig! Kör hårt!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: