Hur går det med mina webbprojekt?

Här kommer ett andra uppdateringsinlägg som jag tänkte ägna åt min andra pelare för passiva inkomster, nämligen mina olika webbprojekt! Som ni kanske kommer ihåg så driver jag sedan ett antal år en firma där jag har mina olika webbprojekt och detta har tickat på, både antal projekt och pengarna som trillar in. Det har helt klart kommit upp i en ansenlig summa. Samtidigt så är detta fortsatt ett av mina största intressen så man skulle kunna säga att jag fortsatt blanda nytta med nöje, något som verkligen betalat sig väl.

Typer av webbprojekt

Vad driver jag då för typer av webbprojekt idag? Jo jag har faktiskt fortsatt på affiliate spåret samt skapa innehållsrika webbplatser som verkligen ska ge besökaren något. Att skapa en hemsida enbart för att tjäna pengar har aldrig varit min melodi och säkerligen inget som jag tror är hållbart i längden. Istället har jag fokuserat på att personerna som hamnar på mina webbplatser via exempelvis google, ska hitta information av värde primärt och sedan kanske kan bidra med något via en affiliatelänk sekundärt.

Ambition om flera projekt framöver

Där jag står just nu kan ses lite som en korsning, eller vägskäl. Jag har inte helt bestämt vilka projekt jag vill satsa på eller heller typ av projekt. Finns så mycket roligt helt enkelt där flera har riktigt bra potential, inte minst ekonomiskt.

Jag ska helt enkelt testa lite olika banor så får vi se vart det barkar och helt enkelt vad jag känner är roligast och mest givande. Men att det finns otrolig potential är det ingen snack om i alla fall. Webben kryllar av möjligheter så det är bara sätta tänderna i det och arbeta vidare.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 1 comment… read it below or add one }

Krille december 3, 2019 kl. 07:26

Alltid intressant att läsa om olika webbprojekt. Skulle vara intressant att höra mer om de olika projekten.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: