Hur skulle Du förvalta 1 miljon kronor?

En drömgräns för många är att nå den där första miljonen. Jag är inge annorlunda och jobbar dagligen med att öka mitt ekonomiska värde. För de flesta är 1 miljon kronor väldigt mycket. Men om man samtidigt börjar räkna på det så inser man att det förmodligen inte kommer få någon större påverkan på våra ekonomiska liv om vi nu inte investerar pengarna väl.

De flesta som vinner pengar brukar inom de närmsta åren göra av med större delen eller till och med lyckats skuldsätta sig pga dessa pengar.

Men för att återgå till själva frågeställningen hur man skulle förvalta 1 miljon kronor så skulle jag valt att lägga en stor del på en aktieportfölj med stabila utdelningsaktier. Skulle inte investera allt i en klumpsumma utan dela upp inköpen. Sen skulle jag använda en del av pengarna som insats till en fastighet.

Hur skulle du förvalta 1 miljon kronor?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 3 comments… read them below or add one }

JobbochFirma februari 8, 2012 kl. 10:35

Ja, det är den eviga frågan…

Jag skulle slitas mellan ungefär samma hötappar som jag gör idag:

Aktier
Uthyrningsfastighet
Köpa in mig i mina vänners företag
Ta ledigt för att fokusera på mina firmor

Fick jag pengarna helt gratis skulle det nog vara mest lockande att ta tjänstledigt och satsa på firmorna.

Svara

Fredrik februari 8, 2012 kl. 12:39

Spännande! Har du många vänner som driver företag där du har möjlighet att köpa in dig alltså?

Svara

JobbochFirma februari 10, 2012 kl. 10:15

Nej, två vänner driver företag tillsammans. En av dem driver jag ett annat företag med och de två företagen samarbetar mycket.

Jag skrev om det här:
http://jobbochfirma.com/2011/10/25/en-stor-affar/

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: