I morgon är det SSABs tur

Rapportsäsongen är i full gång och många av innehaven i min portfölj har visat sina siffror. Hexagon kom med en i mina ögon ok rapport. Tror fortfarande starkt på detta bolag och tycker både marknaden och deras produkter är otroligt intressanta. Ett bolag som också har en relativt stor plats i portföljen är SSAB. En aktie som tagit väldigt med stryk på senare år. Jag vet hur otroligt duktiga SSAB är på specialstål och även om marknaden varit dålig samtidigt som man haft problem med skulder så tror jag ändå det finns många värden i bolaget som jag hoppas kommer värderas högre framöver.

Jag har de senaste månaderna även köpt på mig aktier vid olika tillfällen och portföljen börjar sakta men säkert växa medan sparkontot minskar. En aktie som jag fått upp ögonen för och även lagt in ett litet köp på är Handelsbanken. Kanske har det att göra med min kommande flytt av företagskontot till handelsbanken. Får då se hur bra de är och om jag eventuellt köper på mig mer i bolaget ;). En yield on cost på runt 5% känns helt ok.

För att återgå till rubriken så är det i morgon SSABs tur att släppa sin rapport. Ska bli intressant att se samtidigt som jag inte har allt för höga förväntningar.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: