Inkomstrapport – Augusti 2012

Då var det dags att rulla ut inkomsterna från affiliate för augusti månad. Jag har jobbat väldigt hårt denna månad och även om det inte visar sig på resultaten än på ett tag, så känner jag ändå att det är på rätt väg.

Jag har som tidigare nämnt dragit igång några nya rena affiliatesidor som jag sakta men säkert bygger upp. De mesta tar mer tid än man först tänkt sig, framförallt när man försöker göra allt på egen hand.

Viktiga händelser i Augusti

Jag har fortsatt att fokusera på att bygga länkar, både till nya och gamla sidor. På vissa håll har detta börjar visa sig i resultaten medan det står lite stilla på andra håll. Gäller att vara uthållig här.

Har skrivit väldigt mycket innehåll denna månad, en process som tar tid, framförallt då jag är väldigt noggrann med att skriva bra texter.

Vill även flika in att jag var och såg min favoritgrupp Coldplay spela på stadion. Var en otrolig upplevelse och jag är riktigt nöjd att jag kunde vara där på plats. Det är just sådana här saker som jag värdesätter, att kunna åka iväg på dessa saker, även om det är mitt i veckan. Att kunna styra sin tid utan att behöva tänka på att pengar måste komma in för att kunna betala nästa månads hyra.

Inkomster affiliate Augusti

Dags att slänga upp lite siffror för månaden.

Affiliateinkomster Augusti 2012:

Adtraction: 1 334 kr
Tradedoubler: 640 kr
Adrecord: 165 kr
ADsettings: 80 kr
CJ: 107 kr
Wordon: 960 kr

Totalt: 3 289 kr

Förra månaden: 3 129 kr
Förändring: 5%

Det blev en ökning med 5% jämfört med förra månaden och så länge det ökar så är jag nöjd. Lite intressant att fördelningen mellan de olika nätverken skiljer sig ganska mycket från förra månaden. Men antar att detta är lite tillfällighet.

Ser fram emot september och hoppas att fler projekt kommer att ta fart då.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 5 comments… read them below or add one }

Krille september 3, 2012 kl. 12:55

Intressant inlägg! Är lite nyfiken på hur du bygger länkar, vad har du för strategi?

Svara

Fredrik september 3, 2012 kl. 05:37

Tack! Oj det är på en hel del olika sätt faktiskt. Länkbyten fungerar ju alltid, artikelkataloger osv. Men sen beror det på hur nischen ser ut också 🙂

Svara

Fredrik Hjort september 4, 2012 kl. 12:10

Grattis! Så länge inkomsterna går uppåt är allt väl, hade själv min bästa månad någonsin just under Augusti. Men ännu så länge skrapar jag bara på botten av vad som är möjligt att tjäna. Tänker att det gäller att vara ihärdig, målmedveten och inte ge upp, plötsligt ökar inkomsterna rejält bara man kämpar på (det är vad jag hoppas och vill tro i varje fall 😉 )

Svara

Fredrik september 26, 2012 kl. 04:59

Tack Fredrik! Visst är det så, tror också stenhårt på att hårt arbete kommer betala sig i slutändan 🙂

Svara

Erik september 6, 2012 kl. 05:16

Kul läsning! Precis som du säger är det alltid intressant med siffror och att följa hur det går för andra.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: