Inkomstrapport – Oktober 2012

inkomstrapport oktoberÄnnu en månad har passerat och nu är det inte långt kvar till 2013. Det innebär att man snart får se över målen som sattes upp i början av det här året och se hur väl man lyckats. För egen del så tycker jag att det ser väldigt bra ut, men mer om det längre fram.

Här kommer då en rapport över mina affiliateinkomster under oktober månad. Generellt så börjar några “tuffa” månader för min verksamhet då många av mina trotjänare är väldigt säsongsberoende där intäkterna är större under vår samt sommar. Därför tror jag att mina inkomster från befintliga sidor kommer backa en aning, något som jag ser redan i den här inkomstrapporten.

Däremot har jag en rad nya sidor som håller på att utvecklas och befinner sig i lite olika stadier. Det gäller hur som helst att ha tålamod och förhoppningsvis kommer jag se mer tillväxt framöver trots lågsäsong om man nu kan kalla det så.

Viktiga händelser i Oktober

Som ni vet så utgör affiliate fortfarande en mindre del av mina inkomster i firman, även om jag jobbar aktivt för att det ska bli en större del. Det här var ingen supermånad när det kommer till affiliateintäkter som ni kommer kunna se längre ner. Däremot kan jag med glädje meddela att det blev en rekordmånad totalt sett för mitt företag! De totala inkomsterna denna månad slog rekord och passerade en viktig milstolpe som jag satt upp vilket känns hur roligt som helst. Att sätta upp mål som man sedan når är så himla motiverande och något jag uppmanar alla att göra.

Här vill jag även poängtera vikten av att sprida sina risker även bland sina webbinkomster. Har man inte alla mackorna i samma korg så gör det inget att man har lågsäsong för affiliateinkomsterna som i mitt fall, utan andra inkomster balanserar då upp det hela.

Inkomster affiliate Oktober

Dags att se vad månaden bringade in.

Affiliateinkomster Oktober 2012:

Adtraction: 400 kr
Tradedoubler: 733 kr
Adrecord: 185 kr
ADsettings: 60 kr
CJ: 1 120 kr
Wordon: 980 kr

Totalt: 3 478 kr

Förra månaden: 3 811 kr
Förändring: -8.7%

Med tanke på att jag slog både inkomstrekord och passerade en viktig milstolpe så är jag helt klart nöjd med månaden, även om affiliateinkomsterna backade en aning. Kommer fortsätta i samma anda kommande månader och förhoppningsvis se lite mer rörelser i nyare projekt. Men det tar som sagt tid.

Hur såg oktober ut för din del? Dela gärna med dig i en kommentar!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Fredrik november 9, 2012 kl. 10:54

Grattis till rekordmånaden!

För min del blev det en liten ökning jämfört med september och jag fick några indikationer på att kommande månader med julhandel bland annat kan bli riktigt lönsamma.

Jag har skrivit lite mer om det i ett blogginlägg.

Svara

Fredrik november 10, 2012 kl. 01:08

Tack Fredrik!
Spännande med julhandeln för din del. Hoppas det går riktigt bra! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: