Inkomstrapport – September 2012

inkomstrapportSedan en tid tillbaka så har jag publicerat en rapport varje månad över mina affiliateinkomster. Ett av mina mål det här året är att öka mina inkomster från just affiliatesidor för att diversifiera från andra inkomstkällor och det här blir då ett sätt att dokumentera utveckling, vilket är väldigt givande för mig och förhoppningsvis kan det inspirera någon av er läsare.

September har varit en händelserik månad och mycket av mitt fokus i företaget har varit att skriva innehåll till framförallt två nya sidor. Båda dessa sidor är i princip klara och nu börjar processen med att få sidorna att klättra i sökresultaten.

Viktiga händelser i September

Förra månaden så la jag mycket arbete på att bygga länkar. Den här månaden blev det som sagt mer fokus på att skriva innehåll. Så där tenderar det att se ut med tanke på att olika sidor befinner sig i olika faser och därför kräver olika typ av arbete.

Samtidigt är det något som jag tycker är riktigt roligt med det här, just att ta en sida från idé till färdig webbplats och alla olika steg som detta involverar.

Google har det här året varit flitiga med att rulla ut uppdateringar som ska göra deras sökresultat så relevanta som möjligt. Detta innebär att många gamla metoder för att få sidor att toppa placeringarna i Google inte längre är så relevanta.

För min del så kommer jag jobba ännu mer med att göra bra, kvalitativa sidor som faktiskt ger användarna något. När det kommer till innehåll så har detta alltid varit i fokus. Nu kommer jag även jobba än mer med att skaffa inlänkar med kvalitet, vilket förhoppningsvis kommer leda till att sidorna håller längre.

Inkomster affiliate September

Nu kommer siffrorna för september månad.

Affiliateinkomster September 2012:

Adtraction: 895 kr
Tradedoubler: 190 kr
Adrecord: 165 kr
ADsettings: 80 kr
CJ: 1 217 kr
Wordon: 1 264 kr

Totalt: 3 811 kr

Förra månaden: 3 289 kr
Förändring: 16%

Är väldigt nöjd med intäkterna från septermber. Det som är extra roligt är att inkomsterna kom från gamla sidor som jag inte jobbat med alls under september. Man kan alltså säga att detta var en passiv inkomst.

Än så länge har inga av mina generation 2 sidor eller vad vi nu ska kalla dem kommit till det stadie att de tjänar pengar. Gäller att ha tålamod här.

Hur såg september ut för din del?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 4 comments… read them below or add one }

Fredrik oktober 4, 2012 kl. 07:04

Nu fungerar det att kommentera igen, var något fel med captcha pluginet.

Svara

Jonny oktober 4, 2012 kl. 07:06

Snyggt jobbat! Och roligt att det kom från gamla sidor. Passiv inkomst is the shit 🙂

Svara

Johan oktober 8, 2012 kl. 12:55

Alltid roligt när det ökar.. bara fortsätta öka varje månad så kommer du till slut tjäna riktigt fina pengar på dina sajter. 🙂 Själv så har det varit några bra månader på följd men däremot blir inte oktober en sån bra månad verkar de som..

Svara

Fredrik oktober 8, 2012 kl. 09:15

Ja det känns alltid fint att det tickar på! Tror också att detta kommer vara en väldigt fin sidoinkomst framöver 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: