Innehåll viktigare än något annat

Jag kommer ihåg när jag började göra webbsidor. Jag har alltid gillat design, så det blev naturligt att alltid göra sidorna så snygga som möjligt till en början, för att sen börja med själva innehållet. Att koda om olika teman och göra loggor var tidskrävande processer, varav det ofta tog ett tag innan innehåll började dyka upp på sidorna.

Idag vet jag bättre. För om det något jag lärt mig när jag jobbat med detta, så är det att content is king. Om du vill bygga långsiktigt hållbara sidor som ger mer än lite Adsense intäkter, så ska du satsa på bra innehåll. För det är då allting händer, alla älskar bra innehåll.

Google älskar bra innehåll. De vill visa så relevanta sökresultat som möjligt, genom att sidor med bra och relevant innehåll ska visas överst. Därför ska du skriva bra innehåll – alltid!

Dina besökare älskar bra innehåll. Jag menar de kom till din sida av en anledning. Förmodligen har de ett problem där de hoppas hitta en lösning på just din sida. Oavsett om den lösningen är en länk där de kan köpa snygga kläder, eller ta del av den senaste pokerbonusen – så se till att leverera det!

Numera när jag skapar en ny sida så börjar jag alltid med att skapa bra innehåll till dessa. För det är de som är grunden. Sen går det givetvis betydligt snabbare att strukturera och designa en sida när man gjort det ett ex antal gånger. Men det är bara en bonus.

Håller du med, är bra innehåll viktigt?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: