Kan din verksamhet växa utan att du jobbar med den?

Jag pratar som bekant ofta om passiva inkomster. Att göra ett arbete en gång för att sedan se pengarna ticka in dag efter dag osv. Ja ni kan svängen. Att bygga upp en verksamhet eller en privat ekonomi kring den här filosofin är ingen omöjlighet. Men att få verksamheten att växa krävs nästan alltid att du lägger ner ytterligare arbete…Eller?

Tänk dig att din verksamhet fortsätter inte bara att vara passiv och ge dig pengar utan den växer även av sig själv. Det låter kanske lite smått otroligt men i själva verket bara ett förhållningssätt för oss som jobbar med webben. Låt mig ta ett exempel.

Kanske tjänar du pengar på din blogg genom att rekommendera produkter som dina trogna läsare sedan köper. Kanske skriver du ett inlägg som är väldigt aktuellt för stunden och som då ger dig en del pengar. Men tänk å andra sidan att du gör ett väldigt informativt och instruerande inlägg som verkligen är enastående inom sitt område. Då kommer du tjäna pengar för stunden eftersom din text och produkten du rekommenderar är så bra. Men eftersom din text är just enastående inom sitt område så kommer folk med tiden att länka till den, folk kommer att nämna den på sina bloggar. Vips, så har du en business som växer passivt efter att du en gång jobbat med den!

Jag försöker alltid ha detta i åtanke när jag jobbar. I grund och botten handlar det om att hela tiden göra riktigt bra hemsidor, riktigt bra produkter osv. För då och just då kan du få draghjälp från andra just för att du gjort ett riktigt bra jobb!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: