Kommentera och få Länkjuice!

Min blogg fyller snart dryga månaden och jag måste säga att jag är riktigt glad och överraskad att så många har hittat hit och framförallt att så många har tagit sig tid att kommentera! I min mening så blir  bloggar verkligen tusen gånger bättre och mer intressanta om det är många som kommenterar inläggen. Tycker själv om att kommentera folks inlägg och skriva ner sina tankar och åsikter.

Legendarisk.nu blir DoFollow!

Japp du hörde rätt. Tycker att man ska ge något tillbaka till alla som kommenterat så vilket sätt är bättre än att bjuda på lite länkjuice. Kanske inte så mycket men i alla fall något. Och en vacker dag när jag tagit blivit enorm så kommer den länken vara värd mycket!
För att få en Dofollow så krävs dock att man kommenterat minst tre gånger. Vill undvika att folk spammar bara för att få länken. Jag kommer även vara rätt hård att ta bort kommentarer som jag anser vara spam eller uppenbara försök att få länk. Men sånt sysslar ju såklart inte ni med.

Hoppas detta kommer kunna få ännu fler att kommentera och vara aktiva här på bloggen. En kompis till mig som installerade detta tillägg fick till och med en rad kinesiska läsare till sin Svenska blogg som började kommentera på kinesiska. Kanske dock faller in under kategorin spam.

Lite mer om mina Webbprojekt

Har varit rätt lugnt med inlägg som berör mina projekt. På senare tid har det främst handlat om olika informationssidor. Anledningen till detta är lite olika, dels har jag haft tentaperiod i skolan vilket innebär att jag inte haft allt för mycket tid över till detta. Sen så är det av ren hemlighets syfte. Vissa saker vill jag inte släppa förrän att jag känner att de är klara. Men jag lovar att det kommer vara lite mer konkreta inlägg om just informationssidorna här framöver. Så svart på vitt kan man säga att jag just nu arbetar med följande webbaserade projekt.

  • 3 st informationssidor inom samma nisch
  • 2 st satellitsidor med samma tema

Det blir en hel del skriva med det är ett ämne som jag verkligen tycker om och kan en del om så det flyter på ganska bra.

Äntligen Jullov!

Kom precis hem efter att ha skrivit min sista tenta för terminen. Känns som att jag klarade den. Känslan av att ha ett en månads långt jullov framför mig känns riktigt riktigt härligt!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 8 comments… read them below or add one }

websimon december 17, 2010 kl. 09:51

Så nu får jag lite länkjuice…

Svara

Wedholm december 18, 2010 kl. 01:42

Välkommen till DoFollow-rörelsen!

Svara

Fredrik december 18, 2010 kl. 09:05

Tackar Wedholm! 🙂

Svara

Jonas december 22, 2010 kl. 05:35

Snyggt Fredrik! Fråga: är det okej att kommentera med länk till tex sin företagssida istället för blogg, eller ser du det som spam?

Jag håller ju vanligtvis till på grenfeldt.com som du vet men länkar till gfd?

Svara

Fredrik december 22, 2010 kl. 09:19

Det är helt ok i min mening så länge man bidrar med något i kommentaren :).

Föresten du är inte intresserad av lite länkbyten?

Svara

Jonas december 23, 2010 kl. 12:25

Det är jag alltid! Maila mig så får vi se om vi kan hitta på något =)

Svara

filmtips november 4, 2011 kl. 02:52

Kul att se! Testar själv att köra follow på en av mina bloggar om animé serier. Testar med försiktighet. Har ju hört mycket om extrema spamvåger som brukar drabba dessa hemsidor 🙁

Svara

Fredrik november 4, 2011 kl. 04:34

Hittills har jag inte märkt av något problem alls med spam. Askimet samlar upp det mesta så är bara att ta bort de som lägger sig som skräp 🙂

Svara

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: