Köpa Lägenhet?

Första veckan på exjobbet avklarad och kan inte annat säga än att jag är riktigt nöjd. Trivs otroligt bra och känner mig väldigt motiverad med det projekt jag har. Nog om det just nu dock. Exjobbet innebar även att jag och fästmön flyttar till staden vi båda är uppvuxna i. Här kommer vi nu bosätta oss och det är även här jag har planer på att starta upp mitt fastighetsbolag framöver.

Den första anhalten när det gäller fastighet dock är vårt egna boende och just nu så innebär det att vi kommer hyra en lägenhet i andra hand. Hyran är enligt mig låg och lägenheten är både fräsch och ligger i ett bra läge någorlunda centralt. Eventuellt så finns det möjlighet att köpa lägenheten och står därför lite i valet och kvalet hur jag ska göra.

Det kommer innebära en liten kapitalbindning men då vi inte snackar storstad här så är det ändå inga jättebelopp. Tror dessutom att jag kan få ett väldigt bra pris eftersom inga mäklare eller så ska ha sin del av kakan.

Samtidigt är inte lägenheten jättestor, en 1,5a med sovalkov. Antar att vi får testa att bo in oss några veckor innan vi bestämmer om det är läge att slå till. Hur det än är så planerar vi att bo här ett bra tag framöver om inget extraordinärt dyker upp.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: