Kort introduktion

Då var det dags att dra igång denna blogg. Som första inlägg tänkte jag kort och gott presentera vem jag är och vad syftet med den här sidan är.

Fredrik heter jag, 22 år och har väl ganska många järn i elden som man brukar säga. Min huvudsyssla just nu är att jag läser fjärde året på civilingenjörsprogrammet inom teknisk fysik där jag kommer vara klar vårterminen 2012.

Tanken med den här sidan kräver också sin förklaring. Att bygga  hemsidor har länge varit ett intresse hos mig. Det senaste året har jag även fått upp ögonen för SEO, alltså att optimera sidorna för sökmotorerna och med detta har jag startat upp en del hemsideprojekt. Den här sidan legendarisk.nu är då tänkt som en samlingspunkt för mina projekt, där jag kan skriva av mig och få feedback från andra som har liknande intresse.

Så vad kommer man hitta här med andra ord?
Du kommer kunna följa mina olika projekt, ta del av erfarenheter och även problem som dyker upp längs vägens gång. Detta kommer då främst röra mina projekt, även om det kan slinka igenom ett och annat personligt inlägg.

Trevlig läsning!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Stefan Nilsson november 28, 2010 kl. 11:39

Kul att se fler blogga om sina projekt. Jag har lagt in bloggen i RSS-läsaren nu och ser fram emot att följa den. Nu har du troligtvis redan läst inlägget eftersom du kommenterade på Innovatoren.se men jag rekommenderar att du läser igenom mitt inlägg med titeln “Skapa och hantera ditt domänrike”. I övrigt är mitt bästa tips att fokusera på ett fåtal projekt! Även om man lovar sig att enbart fokusera på ett fåtal projekt så är det lätt hänt att man får en idé och registrerar en domän. Undvik detta.

Lycka till!

Svara

Fredrik december 3, 2010 kl. 09:03

Hade helt missat den här kommentaren. Läste igenom det inlägget (och många andra på din blogg stefan). Håller med att det gäller att fokusera på några få projekt så att det inte slutar med en enda röra av allt i slutändan.

När det gäller just hemsidor så gillar jag att ha en 3 olika sidor som man håller på med åt gången, alltså i uppstarten etc. Framförallt när man ska pilla med SEO. Ifall ett projekt går segt eller att jag fastnar med något så hoppar jag bara över till nästa och gör något där. Annars tycker jag det är lätt att man sitter och ältar ett fel och sen visade det sig att lösningen var hur simpel som helst, men att man snöat in sig på någon krånglig lösning.

Svara

Leave a Comment

Next post: