Kursbok i Applikationsutveckling

Då har kursboken som jag ska använda i applikationsutveckling för iPhone äntligen anlänt. Boken har det lite typiskt amerikanska namnet “iPhone Programming – The big nerd ranch guide” av Joe Conway & Aaron Hillegass. Har bara ögnat igenom innehållet lite snabbt och det verkar vara ett bra upplägg med allt ifrån hur man gör den första enkla applikationen till mer ingående hur man ska spara minne och på bästa sätt utnyttja accelerometern osv.

Är riktigt motiverad att dra igång kursen nu och tror att jag kommer ha stor användning av det jag lär mig. Tror även att möjligheten att tjäna en krona eller två finns i denna bransch men viktigt att komma ihåg är att det man gör ska vara kul, och det är det som driver mig till att göra detta. Hade jag inte läst denna kurs så hade jag förmodligen lärt mig göra appar på egen hand men det är alltid bra att få det på papper också.

Så fort jag börjat med uppgifterna på allvar kommer jag hålla er uppdaterade på vad jag gör och vad jag lär mig. Detta kommer såklart vara bra för er som är intresserade men också ett sätt för mig att verkligen lära mig det här med applikationsutveckling, då man lär sig av att lära andra.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

websimon januari 27, 2011 kl. 10:59

Nu blev jag avundsjuk på riktigt och längtar nästa tillbaka till studentlivet …

Svara

Fredrik januari 28, 2011 kl. 09:08

Men det är ju aldrig försent att läsa kurser. Denna är ju på distans samt 25% fart så det är inte direkt högt tempo heller 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: