Länkbygge och ny Satellitsida

Med tanke på att min sida där man bland annat kan jämföra pensionsförsäkringar har mognat till sig hos sökmotorerna tänkte jag att det börjar bli dags att bygga länkar på allvar. Detta är inte min starkaste sida men samtidigt en av de delar inom SEO som jag tycker är allra roligast och ger störst utmaning. Man har ju de klassiska metoderna så som länkkataloger, kommentera relevanta bloggar, forum osv. Men sen finns det så många andra sätt som kräver att man verkligen tänker till och det är just där som jag tror man kan hitta de allra bästa länkarna för att kunna placera bra bland sökmotorerna.

Om någon har en sida om ekonomi, pensionen, sparande eller liknande och är intresserade av att byta länkar så är ni välkomna att kontakta mig.

Nya Satellitsidor på gång!

Jag har den senaste tiden jobbat på en del informationssidor inom samma område. Vill inte riktigt avslöja området ännu men jag känner att jag av två anledningar har ganska bra koll på detta område vilket gör det både roligare och enklare att skriva om. Nog om det nu. Två av dessa sidor börjar bli klara så de kommer med all sannolikhet dyka upp mer information om detta projekt här på legendarisk.nu framöver.

I helgen fick jag även idén att det kanske var dags att skapa en eller flera satellitsidor till projektet. Därför så gjorde jag två hemsidor med hjälp av SEO-gurun Jim Westergrens tjänst n.nu. Måste säga att det går superlätt och snabbt att sätta upp en hemsida som dessutom ser bra ut med denna tjänst och kan varmt rekommendera den. Framförallt om man som jag vill göra en eller flera satellitsidor och kanske inte har tiden att sätta upp dessa och då passar den här tjänsten utmärkt.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 3 comments… read them below or add one }

Nabil december 12, 2010 kl. 10:46

Jag sa ju att det var lätt att kirra satellitsajter med N.nu! 😀

Hoppas det går bra för dina sajter. Önskar dig lycka till!

Svara

Fredrik december 13, 2010 kl. 08:00

Tack Nabil! Och japp N.nu är riktigt grymt faktiskt 🙂

Svara

MrB december 19, 2010 kl. 12:25

Satte upp en sida jag med
bra tjänst och framförallt enkel att använda
ta en titt
vet ja http://www.schemalaggning.n.nu

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: