Lansering av PPMguiden!

Efter några veckors pyssel vid sidan av studierna börjar jag nu bli klar med min sida om ppm och pension. Det här är min första större satsning på att göra nischade innehållssidor så därför kommer det bli mycket att lära sig under detta projekt.

Enklaste sättet att bli pensionsexpert!
Detta har jag valt som slogan till min sida. Tanken är här att samla allt om hur pensionen är uppbyggd, vad som styr hur mycket man kan få ut och även hur man själv kan påverka. Man kan även läsa om olika fondtyper samt
jämföra olika pensionsbolag. Har även en rad idéer till sidan men man kan se dagens innehåll som en version 1.o, där ni med all sannolikhet kommer kunna ta del utav min utveckling, med- och motgångar med sidan här via bloggen.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: