Låt ditt nästa blogginlägg bli en Succé!

Har du fått idétorka? Ibland kan det kännas närmast omöjligt att få ihop ett blogginlägg och varje gång man sätter sig ner för att skriva så vägrar fingrarna leda en längs tangenterna och inlägget förblir tomt. Så har nog de flesta bloggare eller personer som skriver mycket känt emellanåt.

Även om du känner att du kan få ihop ett inlägg, men samtidigt vill skriva om det där som verkligen fångar upp dina läsare och blir en succé, så kan det också vara svårt att veta vart man ska börja.

Därför tänkte jag dela med mig av ett tips som jag brukar använda mig av när jag söker inspiration och idéer på inlägg att skriva.

Vad är populärt inom din nisch just nu?

Det finns ett väldigt enkelt sätt att ta reda på vad som intresserar folk inom din nisch just nu. Ett sätt är att gå till några av de stora boksajterna vi har, exempelvis Adlibris. Gå där in på din respektive nisch och titta vilka böcker som säljer mest. Där får du en väldigt bra bild över vad som intresserar folk just nu, och med andra ord massvis med inspiration till vad du kan skriva om i ditt nästa inlägg.

Säg exempelvis att du har en träningsblogg. Går du då in på Familj och hälsa så ser du att LCHF är något som folk vill läsa om. Med andra ord så vore ett inlägg om LCHF bra om du vill fånga uppmärksamheten hos dina läsare! Ett väldigt enkelt men användbart tips som hjälpt mig många gånger.

Hur brukar du göra när du får idétorka och vill ha inspiration?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: