London, Sportbilar och Fina Fastigheter

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Har hänt en hel del på olika fronter i mitt liv och känner att jag har en massa bra saker att dela med mig av. Därför ska jag försöka skriva ihop ett par inlägg här framöver. Bland annat kommer ni få reda på hur det gått med min andra bostadsrätt som jag köpte.

Förra veckan åkte jag, fästmön och två andra på en lite längre weekend till London. För mig var det första gången i England så det var mycket nytt att ta in. Jag älskar verkligen att resa. Inte nog med att man lär sig så himla mycket och får erfarenheter, så lär jag mig så mycket om mig själv. Resan var helt otroligt på alla sätt och vis, men då detta inte är en reseblogg nöjer jag mig med att konstatera några saker som jag lärt mig denna resa.

  • För mig är det en frihet att kunna resa. Jag blev verkligen mer inspirerad att fortsätta bygga på företaget, leta efter fastigheter och investera, just för att jag en dag ska kunna bli ekonomiskt oberoende och resa vart jag vill, när jag  vill. Samtidigt så kan jag inte säga att pengar är ett problem i dagsläget. Att flyga till London och andra städer har blivit otroligt billigt. Istället så är det tiden som är en brist för min del och säkert för många andra med. Genom att bygga upp mina passiva inkomster så vet jag däremot att jag kommer kunna styra mer över min egna tid. 
  • Det andra som jag konstaterade var att det finns så många saker man kan bli framgångsrik på. I London var det massvis med människor som åkte runt i dyra bilar, bodde i fina hus och samtidigt hade massor av olika karriärer. Jag kör fortfarande stenhårt på att man ska jobba med sin passion, med det som man verkligen brinner för och bli bäst på det. Om du ännu inte vet vilken eller vilka saker du riktigt brinner för är mitt tips att göra allt för att ta reda på det. För först då har du möjlighet att bli riktigt framgångsrik och rik med för den delen.
  • Tid är det dyrbaraste man har. Hur mycket pengar du än har så är det knappast värt mycket om du inte har tiden att göra något med det. Just precis därför älskar jag konceptet att investera  i tillgångar och bygga upp alternativa inkomstkällor som inte kräver att man byter sin tid mot pengar.

 

Ännu mer fokus på få webbprojekt

Som jag var inne på i mitt senaste inlägg så kör jag nu ännu hårdare på att fokusera på några få projekt, istället för att ha en massa sjösatta på samma gång där vissa knappt hinns med och därmed tappar mycket värde.

Något jag lärt mig på senare tid är att man verkligen måste vara tålmodig och fortsätta kämpa med en sida för att den verkligen ska bli stor. Jag har byggt massvis med hemsidor som tjänat helt ok med pengar, men de sidor som verkligen tjänat bra, framförallt som jag ser nu, har krävt betydligt mer tid. Precis som Seth Godin skriver i sin bok The Dip så krävs det att man fortsätter kämpa på trots att besökare eller inkomst inte ökar för stunden. Du kommer alltid komma till en Dip efter att allt växt kraftigt till en början. Tar du dig bara förbi Dippen så ska du se att det kan hända grejer. Ungefär lite som att ränta-på-ränta effekten är otroligt tråkig till en början, men med tiden verkligen gör underverk.

I slutet av veckan kommer jag skriva ett lite längre inlägg om mitt bostadsrätts projekt och dela med mig av alla erfarenheter detta gett mig.

 

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Jimmy april 30, 2013 kl. 07:48

Kul med nytt inlägg:) Ser fram emot det nya om bostadsrätten.

Svara

Fredrik april 30, 2013 kl. 10:10

Härligt! Japp det dyker upp om några dagar. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: