Massor av Boktips för dig!

Ett återkommande segment här på Legendarisk har varit att jag recenserat olika böcker som jag läst och tyckt varit bra nog för att skriva och berätta om till er läsare. För mig så är böcker ett av de viktigaste verktygen för att utvecklas och framförallt för att få inspiration och idéer av personer som redan gjort saker man själv vill göra. De flesta böcker jag skriver om handlar inte helt oväntat om ämnen jag redan skriver om här på bloggen. Därför kan många av dessa böcker vara högintressanta just för dig.

Med tiden så har det blivit en del recensioner och med tanke på att det kommer komma betydligt fler insåg jag att det började bli rörigt och svårt att hitta tillbaka till gamla böcker. Därför bestämde jag mig för att göra en samlingssida för alla böcker som jag skrivit om här på bloggen. Resultatet blev sidan om boktips!

På den här sidan så hittar du först en liten inledande text och sedan några kategorier med respektive böcker under. Detta gör det förhoppningsvis enklare för gamla som nya läsare att ta del av recensionerna och få tips på böcker att läsa.

Du hittar till sidan genom att i huvudmenyn under bannern gå till Boktips.

Trevlig läsning!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: