Milstolpe snart nådd

Hej gott folk. Long time no see som man brukar säga. Har minst sagt haft fullt upp och varken haft tid att fokusera på att expandera företaget eller bloggande för den delen. Dock så kan det ju vara värt att poängtera att mina passiva inkomster från olika webprojekt fortsätter att ticka in även om jag inte lagt många timmar den senaste månaden. Detta känns givetvis väldigt bra.

Jag är påväg att passera en stor milstolpe i mitt liv då jag om en vecka lite drygt tar examen! Har alltså snart pluggat färdigt vilket känns hur bra som helst. Nu kommer jag kunna fokusera mer på mina verksamheter och livet i sig. Med andra ord så kommer jag kunna frigöra en massa tid till företaget vilket jag verkligen ser fram emot.

Har läst lite böcker på senare tid och mycket som handlar om just internetmarknadsföring och hur man kan tjäna pengar online. Har fått massvis med tips och inspirationer och kommer framöver att fokusera på lite nya områden.

Min första e-bok hade jag tänkt börja skriva på så fort skolan är klar. Tror verkligen att det finns enorm potential där. Kommer även att jobba mycket med e-post listor. Just nu så är jag väldigt beroende av söktrafik från Google och eftersom de ibland får för sig att implementera en uppdatering i sökalgoritmen så kan det innebära att sidor tappar massvis med trafik. Nej man ska inte lägga alla ägg i samma korg som det brukar heta och nu ska jag helhjärtat börja bygga på en egen mer säker trafikkälla!

Kan även passa på att kommentera börsen och ekonomin i världen. Har ju börjat skaka rejält nu igen vilket jag ser som väldigt positivt. Dels eftersom jag kommer få en del deg framöver som jag så småning om kommer placera i olika aktier och sen för att jag nyligen sålde av en del poster för att investera i den nya bostadsrätten.

Hoppas det är bra med er läsare och att affärerna och livet rullar på fint 🙂

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 10 comments… read them below or add one }

Frihetsinvesteringen juni 6, 2012 kl. 09:25

Grattis tills examen, ser fram emot att höra mer om dina projekt

Svara

Fredrik juni 7, 2012 kl. 08:51

Tackar frihetsinvesteringen! 🙂

Svara

Stefan Nilsson juni 6, 2012 kl. 10:47

På tal om aktivitet så tycker jag mig, tyvärr, se att allt fler slutar blogga om sina webbprojekt.

Svara

Fredrik juni 7, 2012 kl. 08:48

Jo vi är nog många som blivit sämre att skriva om sina projekt. Får helt enkelt ta oss i kragarna gällande den saken. Hur går det för dig annars med allt Stefan?

Svara

Stefan Nilsson juni 8, 2012 kl. 04:17

Mycket med studierna under våren och jag måste erkänna att jag blivit lite passiv med mina projekt då pengarna fortsätter ticka in även när jag inte rör dem. Inte bra för disciplinen. Har dock inte försökt påbörja något nytt projekt vilket känns väldigt bra – domänpundaren inom mig är kvävd.

Under sommaren så kommer jag fortsätta blogga på StefanNilsson.com och öka produktiviteten något med Pomodoro (smidigt verktyg). En släkting har även klurat lite på att starta e-butik så förhoppningsvis kommer jag hjälpa honom en del med det.

Nyligen började jag läsa Atlas Shrugged vilket gjort mig nyfiken på att tänka större. Hur eller inom vilket område har jag inte funderat på ännu utan jag bekantar mig snarare med tanken på att lämna 4 hour workweek bakom mig för att istället arbeta heltid och få se sitt projekt växa. Det är inget som är aktuellt i dagsläget men intressant att fundera på.

Svara

Legendarisk juni 10, 2012 kl. 07:59

Roligt att det rullar på fint för dig Stefan! Känner verkligen igen mig i det du beskriver att det är lätt att bli bekväm när man ser pengarna rullar in och man samtidigt har mycket annat att göra.

Jag är verkligen så att jag i perioder kan ge 120% på en massa projekt och sen blir det lätt att man nöjer sig med resultatet utan att ständigt förbättra.

Har inte hört talats om den där boken förut men låter intressant, ska kika in den.

Svara

Rasmus juni 6, 2012 kl. 02:27

Själv förlitar jag mig också på söktrafik ifrån Google och det har gått bra. Har legat etta för frasen “tjäna pengar på internet” och jag låg även sexa för frasen “tjäna pengar”. Fick en hel del trafik ifrån dessa men i förra veckan hände där något så jag dalade ner till femteplats för “tjäna pengar på internet” och 78:e plats för “tjäna pengar”.

Förstår inte riktigt vad detta beror på. Men som sagt, det är väl bara att gilla läget och börja om från början igen… Känns hyfsat tungt…

Svara

Fredrik juni 7, 2012 kl. 08:49

Har hänt liknande saker för mig på olika söktermer och det är svårt att veta vad det beror på och om det kommer bestå. Nej att lita fullt ut på google kan få hårda smällar ibland.

Svara

Rasmus juni 14, 2012 kl. 08:10

Det enda jag kan tänka mig är att jag byggde länkar för snabbt. Skulle nämligen iväg på semester till Turkiet och tänkte “ta igen” en missad vecka innan jag åkte genom att bygga en hel del länkar.

Med facit i hand kanske detta var riktigt dumt. Förresten, har du något bra tips när man har hamnat långt ner i sökresultaten av någon anledning ? Jag menar, hur ska man börja klättra igen på bästa och effektivaste sättet ?

Eller det är bara att köra på som vanligt ?

Svara

Legendarisk juni 15, 2012 kl. 10:50

Jag vågar inte påstå att jag är någon expert just på det området. Det jag har gjort är att fortsätta lägga till content, skaffa “bra” länkar och undvikit sämre länkar.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: