Min Budget Klar!

Jag skrev nyligen om hur du kan skapa en Gratis Budget på nätet med tjänsten smartbudget. Själv så använder jag den här tjänsten och tycker den är riktigt smidig just för att den är nätbaserad och att man då kan komma åt den bara man har en dator med internetuppkoppling.

Efter att ha ändrat lite hit och dit med min budget så är den äntligen klar. Där har jag en tydlig bild över hur mycket jag kommer kunna spara under året förutsatt att min budget håller. Kan inte påstå att jag har en överdrivet hård budget utan har lämnat utrymme för både shopping och nöjen. Försöker istället hålla andra kostnader nere så som prylar.

När budgeten är klar så kan man enkelt med smartbudget följa upp genom att fylla i sin kassabok. Alla kategorier som finns i din budget är förinlagda i din kassabok vilket innebär att du enbart behöver välja kategori i en lista, fylla i summa och bekräfta. Känner att jag för en gångs skull kommer kunna hålla ordning på detta med denna tjänst.

När det kommer till resultat för april månad så är det inte jättefina siffror. Som du kan se på bilden så börjar jag med att spräcka husbudgeten med nästan det dubbla. Dock så är bilden inte helt sann med tanke på att jag köpt en ny spis för 6 lakan vilket är en investering i lägenheten. Därför är det inte en ren utgift som man kan tro till en början.

Om du vill göra en budget men saknar excel eller som jag inte vill lägga tid på att strukturera en egen budget så kan du skapa ett gratis konto på smartbudget.

Alla ni som lagt upp er budget har ni kunnat hålla den för året eller har utgifterna varit för stora? 

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: