Min Löneökning 327% !

Jag har fått jobb! I mitt förra inlägg där jag diskutera banklån till lägenheten så skrev jag att jag hade lite saker på gång som skulle påverka min ekonomiska situation väldigt mycket. Som ni vet så håller jag just nu på med mitt examensarbete och mitt i detta sökte jag ett jobb då tjänsten var otroligt spännande och passade mig perfekt både utbildningsmässigt och sådan som jag är som person. Fick gå på min första arbetsintervju som jag hade förberett väl (ska nog skriva ett inlägg om det sen). Sen tog den lite drygt en vecka tills jag fick beskedet.

Kan bara säga att jag är hur glad som helst, främst för att utbildningen nu börjar betala av sig och att jag kommer få ett väldigt spännande och lärorikt jobb där jag har möjlighet att utvecklas yrkesmässigt men också som person. För att toppa detta så kommer jag även öka min inkomst med över 327% !

Vad kommer min nya lön då innebära? Till att börja med så är en rolig detalj att jag och min fästmö har halverat vår boendekostnad sedan vi flyttade samtidigt som vi äger boendet istället för att hyra. Jag kommer alltså öka inkomsterna samtidigt som mina fasta utgifter minskar. Med andra ord kommer det bli en rejäl slant till sparande och investerande varje månad samtidigt som jag och min sambo kommer kunna känna oss betydligt friare rent ekonomiskt.

 

Hur blir det med Firman?

Nu kanske ni undrar hur det blir med firman? Som ni vet så förespråkar jag passiv inkomst och eftersom min firmas verksamhet bygger kring detta så kommer det såklart inte påverkas! Jag kommer driva på med min verksamhet i samma anda som jag gjort hittills. Enda skillnaden är att jag kanske kommer jobba mer helger med detta. En rolig detalj är att det här året börjat otroligt bra för firman samtidigt som det var länge sen jag la ner så lite tid på det. Just därför älskar jag passiv inkomst!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 9 comments… read them below or add one }

Stefan Nilsson mars 3, 2012 kl. 01:47

Grattis! 🙂

Svara

Fredrik mars 3, 2012 kl. 05:23

Tack Stefan! 😀

Svara

JobbochFirma mars 3, 2012 kl. 08:39

Grattis Legendaren!
Det börjar ordna upp sig 🙂

Svara

Fredrik mars 4, 2012 kl. 07:21

Tackar! 🙂 Ja det får man väl ändå säga ! Känns riktigt fint

Svara

Kampen mot index mars 4, 2012 kl. 12:20

Grattis till jobbet! 🙂

Svara

Fredrik mars 4, 2012 kl. 07:23

Tack tack kampen! 🙂

Svara

Anthony mars 4, 2012 kl. 02:45

Grattis 🙂 Vad kommer du att arbeta med?

Svara

Rabattjakt januari 5, 2013 kl. 01:41

Grattis, vad är det för området du arbetar inom?

Svara

Fredrik januari 5, 2013 kl. 01:51

Jobbar som ingenjör på ett större företag 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: